Cumhuriyet Halk Partisi...!
Cumhuriyet Halk Partisi...!
ülkesini satan apoya sayın diyen iç ve dış siyasette ikiyüzlü münafıkça hareket eden pkk mayınına basarak şehit olan askerlerin ailelerine başın sağolsun demeyen ölen şehitlerden kelle diye bahseden türk kelimesini ağzından cıkarmamamak için göyret sarfedecek kadar türk olmaktan iğrenen sonrada türk bayrağı önünde vatanperver pozlar verip panolarda üçkağatçı fotoğraflar veren anayasa mahkemesi suikastını örtbas ettiren aczimendilerin cuma namazı çıkışında cami önünde türkiye ve atatürk aleyhine hakaretflerde bulunmasına polis ve askerlerin kolunu bağlayarak seyirci kalmasını sağlayacak kadart laiklik ve atatürk düşmanı bu şeriatçı irancı binladin elkadı gibi teröristlerle canciher birini seçmeyin türkiyenin şerefini iki paralık etti birdaha akp ve tayyibi seçipte türkiyeyi diğer devletlerin gözünde değersiz şeriatçı iran gibi dünyaca bir numaralı terörist ülke ilan ettirmeyin... daha başbakanlığı başaramazken cumhurbaşkanlığa soyunan bu vatan topraklarını satan bu kişiyi seçmeyin arkadaşlar...bu kadar başbakan gördüm hepsi birbirinden beter ama bungibisini hiç görmedim....diğer başbakanlar bunun yanında melek kalıyormuş meğerse ....derlerya beterin beteri vardır ....bence en beteri bu ve adamları....ben 2000 öncesi gelen başbakanlara kurban olurum beeee.....hepsi bundan katkat değerli insanlarmışta biz kıymetlerini bilmemişiz....o eski başbakanlar yukarda anlattığım kötülüklerini hiçbirini türkiyeye yapmadılar....tek suçları sağcı solculuk ideolojileri sen ben parti kavgaları oldu ne terörist apo ya sayın diye apoyu muhatap alıp adam yerine koydular ne ülke topraklarını sattılar ne dünyaca meşhur teröristlerin dizinin dibinde poz verdiler ne iran gibi dünyaca terörist sayılan ülkelerle filört ettiler...nede laiklik karşıtı olup atatürke karşı olup laiklik ve atatürke hakaret eden tarikatların hakaretlerine göz yumdular...onlar bu yönlerden katkat üstünmüş meğerse....slmlar...
teşekürler
Alıntı:Alıntı:
arkadaşım güncel ve değişik konularda anketler açılıyor ve belli bi süre içinde kapanıyor tekrar bu da onlardan biri yoksa siyaset ve siyasetle ilgili bölüm yoktur forumumuzda ayrıca seviye mümkün olduğunca korunarak gidiyor tartışmada saygılar
ben hala kat ettiği mesafeyi göremedim..bana açıklarmısın hangi yönden bir mesafe kat etti Türkiye..eğer pkk örgütü liderine sayın demek bir mesafeyi kat etmekse yada şehitlerden bahsederken kelle diye hitap etmesi de cabası..bana aydınlatırsanız çok sevinirim:49:
Forum anketilerin amacıda umuterin dedigi gibi gundemdeki konular zaten anket bölümümüzde gundeme olan konular işlenmiştir. Buda herhangi bir olayda olabilir forumumuz siyasi degil her düşünceye acık bir forumdur kurallar cercevesinde tabiki
Ülkenin Durumunu 1927 de görmüş Atatük biz hala göremiyoz ona yanarım
lütfen arkadaşlar uyanın.....
Memleketin sınılarının (misaki milliye) tartışıldıgı bir ülke durumuna düştük memleketin işe yarar kar getiren ne kadar kit i varsa haraç mezat satılıyo harranda israilliler toprak alıyor sahiller parsel parsel paylaşılıyorlar
bu ülkede 50 yıl sonra biz yabancı olacaz
bir kere daha düşünün lütfen çünkü bizi bu duruma getirenler 50-100 yıl sonrasını hesabını yapıyorlar
Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur.
Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir.
İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır.
Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetln imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!
Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.
İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.
Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.
Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
Mustafa Kemal Atatürk, 20 Ekim 1927
genç parti de işi götürüyo:D
Şu anda ankete göre % 10 BARAJINI AŞAN PARTİLER (09.04.2007) 01.06
AKP 39.58%
MHP 17.92%
CHP 13.75%
GENÇ PARTİ 12.08%
lütfen arkadaşlar birbirinizle dalaşmayın herkes yorumunu ve oyunu kullansın herkes özgürdür istediği kişiye oyunu verir buna kimse karışamaz. Lütfen birbirimize olan saygımızı bu seçim yüzünden bozmayalım. Saygılarımla..