ala ala yaw milleti ne kadar memnun etmeye çalışsan yinede yaranamazsın..hayret bişey yaw
Printable View
ala ala yaw milleti ne kadar memnun etmeye çalışsan yinede yaranamazsın..hayret bişey yaw
ellerinize sağlık ama disco nedir ben biraz cahil kaldım bu konuda
Discovery Turkey kanalı TurksattakiAlıntı:
selim96 Nickli Üyeden Alıntı
Yazılımı kup 230 veya 240 ile yükleyiniz.Yükleme yaparken bilgisayarınızda başka açık bir program olmasın.Alıntı:
kumru6434 Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine Sağlıkkkk
:computer:
eraslan üstad emeklerinizden dolayı teşekkürler
merhaba eraslan nextvision yazilimlari uygundur tesekkürler
eraslan ilkönce merhaba ilgin ve alakan ayrica emegi gecen herkese ayri ayri tesekkür ederim galiba yazim yanlis anlasildi seninde tahmin ettigin gibi benim motorlu canagim var benim uydu alicim kaon 570 ci 12.c1.a5 ve sizin vermis oldugunuz yeni yazilimlardan kaon 511- 12.c1.a5 olani yükledim menüden kanal aramayi girince ancak sabit aratabiliyorum baska secenek yok yani motoru kullanamiyorum ayric h/w si bana uyan sunny yazilimi yukledim oda sabit insallah bu sefer anlatabilmisimdir ayrica vermis oldugunuz yazilimlari beyenip beyenmeme gibi bir sey de söylemedim zaten öyle bir lüksümde yok yanlis anlasilmadan dolayi da özür dilerim ben sadece böyle bir yazilimin münkün olup olmadigidir herkese saygilarimlaAlıntı:
eraslan Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş eğer daizeck motorlu bir sistemin varsa kanal aramadan daizeck ayarlarını yapman lazım.Seçenekler kısmından eğer motorun usaals destekli bir motorsa usaals moduna alıp enlem boylam değerlerini girmen,usaals desteği yoksa motor seçeneğini seçip uydu pozisyon ayarlarını yapman lazım.Kolay gelsin