bende olmasından yanayım çünkü caydırıcı ceza gelmedigi sürece bunun önüne geçemezler caydırıcı cezalar olmasından yanayım
Printable View
bende olmasından yanayım çünkü caydırıcı ceza gelmedigi sürece bunun önüne geçemezler caydırıcı cezalar olmasından yanayım
idam cezası olmalı idam edip kurtulacaksın arkadan gelenlerede ders olur belki ömür boyu hapis cezası olmaz ceza evlerinde suç işlemişleri birde besliyelim biride çıkıp rahşan affı çıkarsın bunlar yine vatana millete böyle zulumler etsin idam tek çözüm.
Bencede olmalı
şeriat gelsin
BAKARA SURESİ 179 "Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki suç işlemekten sakınırsınız."
anket için teşekür ederim ben olmalı diyorum ama görüyorum ki 52 kişi de olmamalı demişler. merak ediyorum neden olmamalı dediler acaba. benim olmalı dememin sebebi herkesin olduğu gibi imralıda yatan öcalan dır. inşallah onunla başlarız.
mantığım olmalı diyor. çünkü kanı beş para etmez insanları kardeşi kardeşe öldürten öldüren vatanı bölmeye çalışan adi haysiyetsiz ALLAH korkusu olmayan akıllıyım diye geçinen cahilleri içerde besliyoruz.
kesinlikle olmalı en basit misalle bir kaç yıl önce bir pislik ana kıza tecavuz etti yetmedi her iki sinide oldurmeye kalktı ve maalesef kızı oldu anne de uzun suren bır tedavi gordu bu na ragmen bu pislik kısa bir sure yattı cıktı ve yıne can yaktı eger idam olsaydı ne bu pıslık tekrar can yakacaktı nede besleyecektik verdiğimiz vergiler bu pislklri besliyor
bilerek ve istiyerek başkasının canını alanlara karşı idam cezası olmalıdır