Softcam yükleyerek bu sorunu geçici olarak çözebilirsiniz.
Printable View
ilgin için teşekkürler ustam deneyeyim.sağolasın
ilginç bir cihaz kaon tabanlı clasicos yazılım yüklü
usta kolay gelsin amax plus sky cihaz kaon tabanlı 619 loader hw sistem bilgisi :A-max plus 0312000000A1 model den başka birşey yok türkçe menü için yazılım hangisi olur yada
neye dönüşür
sorun çözülmüştür sf2 yazılım uyum sağlamıştır
merhabalar . bende kaon 911uz 12,42,65 var bendeki sorun tursat uydusundaki sembol değerleri 30000 olanlarda sinyal seviyem %90 olduğu halde görüntü kayması ve cırtlama sorunu var nasıl halledebilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür edrim
malesef bende strem yazılım yüklü kaon cihazımda 30000 sembol oaln kanaları bulmuyor veya bazılarını sinyal seviyesi 75 olmasına ragmen göstermiyor..Bu cihazla ilgili bir sorun çünkü başaka marka next gibi cihazlarda sorunsuz kanaları göstermekte bu sorunun çözümüm varsa veya çaresi ne lütfen yardım yoksa yeni cihazmı olmak gerekiyor...
peşin teşekürler
Arkadaşım stream yazılımın artık hiç bir artısı yok.Cihazın hw no'suna göre sunny orjinal yazılıma dön.Sunny yazılımlarda kanal arama aktiftir.Yazılım atmadan evvel kurukafa atmayı unutma.Daha sonra tüm tp'leri silerek güncelleme frekansını gir ve tarat.Bütün kanalların gelecektir.
Arkadaşlar bende sunny at9010 pvr cihaz var kaon tabanlı olduğu için KAON KSC-N550H2R de uyuyor fakat bu yazılımı bir türlü bulamadım kimde varsa bir yardım etsin minnettar kalıcam.
Şu an icin yükleyeceginiz yazılım digi tv yazılımıdır , (yazılım icin sunny bölümüne bakınız)..
Tp herhangi bi kanalın uydu üzerinden izlenebilmesi icin gerekli olan parametreler diyebiliriz.. Tüm tp leri silme olayı şebeke arama yapmak icin uygulanıyor, şebeke arama yapmayacaksanız tp leri silmenize gerek yok..