10 lira çok verdiler yarısını geri alsınlarda kendi maaşlarına eklesinler onların daha çok ihtiyacı var herkeze 2008 in hayırlı uğurlu olmasını dilerim
10 lira çok verdiler yarısını geri alsınlarda kendi maaşlarına eklesinler onların daha çok ihtiyacı var herkeze 2008 in hayırlı uğurlu olmasını dilerim
arkadaşlar kendi hırsızlarını ve hırsızlıklarını koruma kollama görevini başarıyla sürdüren bir iktidarımız var.bu doymak nedir bilmeyen,bazen milliyetçilige,bazen dine sarılan bu hırsızların önü alındıgında ve güzel ülkemin kaynakları dogru paylaşıldıgında asgari ücretin enaz 2500 ytl
yanlış yazmadım,2500 ytl olması içten degil.ama bu cografya yaklaşık 60 yıldır,din iman,milliyet vs.gibi söylemlerle ülkenin başına gelen ve onun dış ve iç destekçilerinden başını alamamış olmanın sıkıntısını çekmektedir.saygılarımla....
Birilerini karnımızın açlığını unutarak sırtımızda taşıdık buralara getirdik bunlarda diğerlerinin başka versiyonuydu buralarda seçim anketlerini görünce aynı bu grafikteydi siyasi lider ankettede açık ara liderdi şimdi de bu ankette siyasi lider sınıfta kaldı biz iktidara getirdiğimizden aş iş ekmek değil başka şey istedik oda yaptı yakınmaya gerek yok...Ne diyor...zati muhterem;
yola devammmmmmmmmmmmmmmmm..Boşa geçirecek vaktimiz yok o değil onca şey de satıldı yatırım yok :puah:
ücret çok az buluyorum bufiyata çalışanlar zaten fakir kısımlar olan hep onlara oluyor bırakın geçinmeye cep haşlığına yetmiyor bu devirde verilen asgari ücret benim işyerinin bir aylık çay parası gelde geçin
ASGARİ ÜCRET NİYE YETERLİ İŞTE SEBEBLERİAlıntı:
Yeterli diyenlerin bir tanesi benim acıklayım sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum fakan ben bu memlekette yaşıyorum her şeyi hükümetlerden devletten bekliyecek kadar da geri degilim sen hiç 25 kuruşu olmayan asgari üçretliyi otobüsten indirilirken bilmem kac para maaş alan bir devlet kartı gösterip on kişiyi belediye otobüsüne bedava bindiren gördünmü ben gördüm cogunuzda görmüştür.peki bir yıl asgari üçretle calışanı hangi sendika bizim falan yerde dinlenme tesisimiz otelimiz var git orada bir hafta cocuklarınla tatil yap sen asgariye calışarak memleket ekonomi,sine faydalı oldun dedi daha sayayımmı buna benzemez neler demekki dengesiz gelir dagılımını hükümetler yapmıyor biz halk olarak böyle derin ve akıllıca düşünmeden takım tutar gibi siyasi görüş tutuyoruz sebebleri araştırmıyoruz.sonrada aynaya bakmadan suclu arıyoruz asıl suclu biz kendimiz bunları görmedigimiz ve göz yumdugumuz için
Birde kirada oturuyorsan 2 çocukla gelde geçin...
benim maaşım asgari ücret verilen zam belli elektrik %15 zam mutfak tüpü 50 ytl vs aynı zamanda kiracıyım bu asgari ücreti günlerce kafalarını yorup belirleyenler bu ücretle çalışıp evinin geçimini nasıl sağlıyor bilmiyorlar sanırım söylenecek çok şey var da neyse hayırlısı olsun demekten başka birşey yok