@goodlooking112 Diğer mesaj yazdiğin kısma bak orda cevap yazılmiştir aynı sorun hakında tekrar tekrar yazman hem senın kafanı kariştirir hemde yazdiğin mesajlarını takıp edemezsın bu sıze bı önerimdir genede siz bilirsiniz.
@goodlooking112 Diğer mesaj yazdiğin kısma bak orda cevap yazılmiştir aynı sorun hakında tekrar tekrar yazman hem senın kafanı kariştirir hemde yazdiğin mesajlarını takıp edemezsın bu sıze bı önerimdir genede siz bilirsiniz.
arkadaşlar benim sorunum fmb ve inf cihazlara yazılım atamıyorum fakat x serilerine atabiliyorum bilgisayarın com ayarlarını kapatıp bilgisayarı tekrar açtım olmadı
pc linki sildim tekrar yükledim yine olmadı cevap bekliyorum
ustalardaN BİLGİ VE YARDIM RİCA EDİYORUM
NEXT 2000 E *** yüklemek istiyorum loader dan bağlantı kurunca cihazın versiyonunu filan gösteriyo ama keyi yüklemeye başlayınca bağlantı yok gibi gösteriyor yardım ederseniz sevinirim
Elimde next YE 2000PLUs rec. var. Fakat buna yazılım ve *** yüklemeyi yapamadım.
Daha dogrusu yaptım hiçbir kanalı çözmedi.
Uygun yazılım ve *** dosyası hangisi bilmiyorum. Dedigim gibi daha acemiyim yardım ederseniz sevinirim.
Next YE 2000 Plus
Yazılım : inf613c082906
Mekanik versiyon : A0-04
Cİhaz versiyonu : YSM300070405jmfc
next 8000 xcamı 1.8 le soft yüklemeye çalıstım cihaza şimdi yazılım yükleyemiyorum daha önce 1.7 ile yüklüyordum hiç sorun olmadı yeniliğe kandık bazı arkadaşların testsiz göndermeleri sayesinde kurtarma yazılımını atmak istedim onuda atamadım lütfen biri bana yol göstersin anlasılır bir şekilde bilmeyen arkadaşlara tvsiye sakın benim gibi denenmemiş dosyaları yüklemeyin bütün gecem maf oldu sorunu çözemedim tabiki bilgisizligim .
ArkadaŞlar Next 2000ci Plusa Hangİ Yazilimi Aticam Nerden Bulurum Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm TeŞekkÜrler....