-
Bence yinede içlerinde bulunan meslegine deger vermiş, ve mesleki içraatlarını insanların refahına adamış, degerli HEKİMLERİMİZE ve buna paralel olarak hizmet kalitesini artırmış hastanelere haksızlık etmemek gerektigini düşünüyorum.Yeterlimi ki ? .tabiki degil ama birey olarak üzerimize düşeni yapmak gerektigini hatırlatmak ihtiyacı duydum. Degerli arkadaşlar birilerini eleştirirken digerlerine haksızlık etmemeliyiz ,çünkü sorunların çözüm kaynakları hepimize baglı . Bu konudada neden birlik olmayalım.........
Biz karanlık güçler diye adlandırılan sorumsuz insanlarla ugraşırken gerçek hayatta olan yine garibana oluyor. Zengin işini bir şekilde nasıl olsa haledi veriyor.
-
hiç memnun değilim
çünkü doktorlar baktıları hastalara göre para aldıkları için tedavi değil baştan savma yapıyorlar,ne kadar hasta muaynesi fişi olrsa o kadar para
ikincisi doktorlar o kadar pişkinleştilerki önceleri özel muayanelerinde para alıyorlardı
şimdi hastanelerde çekinmeden alıyorlar kimse bir şey diyemiyor
AKP ESERLERİNDE BİR DEMET
arkadaşların dediği gibi paran varsa muayene olursun
yoksa olamazsın
-
Merhaba arkadaşlar memleketimizde doğru çalışan herkesin takdirini kazanan kurumlar var bunların dışında hizmet üreten kurumlarda aksaklı çok şimdilik hastahanelerden çoğumuz memnun değiliz ilerde inşaallah düzeleceğine inancımı var hepinizi saygıyla selamlıyorum
-
Hastahane
Bundan 8 sene öncesine göre herşey güzel. Artık sağılı karnesi çıkarmak için kuyruklar yok, temizlik fevkelade kısacası ben memnunum.
-
Arakadaşlar ben kendi hastanemizden memnunum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben kendi gittiğim hastaneden bahsediyorum tabiki.
-
Bu iş bir rayına oturmadı inşallah oturur umudumuzu yitirmeyelim biz faydalanamadık belgi bizden sonra gelen nesil faydalanır
-
ben memnun değilim arkadaşlar, sebebi halaa rüşvet alınıyor. eğer istedikleri arpayı vermezsen senin hastanla ilgilenilmiyor. bunu bir çok arkadaşımız yaşamıştır sanırım.birde,basit bir evrak onaylamayı bile onaylamayıp sizi vezne vezne gezdiriyorlar.
biöye bir konuyu açtığı için kosovalı arkadaşımızada teşekkür ediyorum.
-
hayır hiçte memnun değilim,paran varsa yaşa ve tedavi ol durumuna geldi.....
-
valla arkadaşlar bu iş hastanesine göre değişiyor nasıl beş parmağın bir olmadığı gibi herkez bir değil bu hastanade bütün çelışanlar için geçerli bakarsın bir hasta bakıcı veya hemşire o kadar iyi davranırki ağzınız açık kalır ama bir tanesi çıkar bütün sinir sistemini alt üst eder onun için bu hastanelerde çalışanlara bağlı bir durum iyisine denk gelirsen o hastane iyi kötüsüne denk gelirsen o hastene kötüdür.ALLAH kimseyi hastanelere düşürmesin
-
gene halimize şükür edelim