Anket bayağı dişediş gidiyor. Çok çekişmeli. Bakalım sonuç ne olucak. Neredeyse her iki kişiden biri gitmek istiyor gibi.:49:
Printable View
Anket bayağı dişediş gidiyor. Çok çekişmeli. Bakalım sonuç ne olucak. Neredeyse her iki kişiden biri gitmek istiyor gibi.:49:
Eğer önüme güzel bi fırsat çıkar ve daha çok kazanacak olursam neden gitmeyeyim ki?? :)
iyi bir fırsat verilirse ülkesini seven herkes dışarıya çalışmaya gidebilir, bu iş şuna benziyor, ben ailemi seviyorum ama karşı mahallede çalışmaya gitmem demek gibi bir şey, sonuçta kazanıp ailene yani vatanına faydalı olmaktır,
çok haklisin arkadasim, ben 6 yasinda fransaya geldim, burada hayat yok evden ise isde eve, bayramlariz yok burasi bizi ve bizden doganlari asimile etmeye çalisiyorlar yani onlar gibi olmamizi istiyorlar. Turkiyeye donmeyi çok istiyorum amma bende annem babam bizden ayrilmadigi gibi bizde çoçuklarimizdan ayrilamiyoruz, felaket.
Ben kimseyi ulkemizden ayrilmasini istemiyorum, iyi kotu obizim ulkemiz sahip çikalim ve bir birimizi tutalim, kimseden yardim istemiyelim, asla.
Anket baya cekişmeli geçmiş
Evet 376 48.96%
Hayır 392 51.04% Ama her anketin bir sonu var bu haftaki anketimizde görüşmek üzere..