Malesef,bulunmamaktadır..
Printable View
hckır usta yazılımlar için emeği geçenlere tşk 12.03a5 cihazımı 12.01.a5 dönüştürdüm hangi stream yazılımını atmamaız gerekiyor birde streamda şöyle bir sorun var.kanla arama yaptığımda az kanl buluyor.hazırkanal listesi attığımda ise türksat frekanslarında sapma oluyor çözümü nedir bu işin tşk şimdiden
Zaten belirtmişsiniz 12 01 A5 yazılımını atacaksınız.Evet doğrudur stream yazılımda auto arama aktif değildir.Yazılımı atmadan evvel kanal listenizi stream kanal editörü ile yedekleyiniz yazılımdan sonra geri atarsınız.
yakında arkadaslar kaonteam esp yazılım verılir heralde o yazılımlar daha kaliteli
AT 9070 DCI yokmu hala :)
sayın h.cakir kardeşim dediğniz yazılımı attım auto o*** de sorun şu kanal editörleriyle yüklediğim kanalları yükleyemiyorum cihaza resette attım hemcoyu denedim olmadı sunny kanal editörünü denedim yine olmadı yardım edermisiniz tşkler
sayın üstadlar 12.01.a5 cihazım 8200cı kup 230 ile indirdiğim yazılmı bir türlü yükleyemedim cihazıma kafayı yiyecem cihazın anahtarı bozulacak başlıyor yüklemeye sonra küt duruyor nerde yanlış yapıyorum yardımederseniz sevinirim