O cihaza yazılım bekleme arkadaşım
Printable View
Teşekkürler.Diğer cihazlar için sabırla bekliyoruz....
Yasal kart'la lig tv çalışmıyor galiba yazılımda
arkadaşlar usb den son yazılımı makinama attıyordum.save dedi ve makinanın ekranında 0 yazısı çıktı.makinam şu anda açılmıyor. ne yapmam gerekiyor acaba.
Evet cx super plus yazılımını bende USB'den atmaya çalıştım atmadı cihazı kilitledi arkadan kapatıp açtım erör verdi ikinci defa arkadan kapadım açtım cihaz düzeldi fakat yazılımı atamadım ilk ve tek olarak verilen yazılımla kullanıyorum şimdi.
Sevgili arkadaşlar mesajlardan anlaşıldığı kadarıyla 18 nisan yazılımında galiba sorun var 2 arkadaşımız cihazı kilitledi demiş.Benim cihazda 2000 cx super plus bu sorunu daha önce bende yaşadım bir kere yazılımı attım cihaz kilitlendi. Bende tam olarak indirmiş atacaktım iyiki sonuna kadar okumuşum .Bu konuda sevgili moderatörlerimizden bi açıklama gelirse en azından bizleri bilgilendirmiş olurlar.Emeği geçenlere Teşekkürler.
Emeği geçenlere teşekkürler.............
slmkosovalı yazılım için saol ellerıne sağlık
sana bır sorum olucaktı yardımcı olursan sevınırım.Bende ye 2000 cıs super plus var ayrıca lıg tv kartıda var sorubsuz bır sekılde ızlıyordum fakat pazar gunu mactan sonra yayın kesıldı ve hala acmıyor bır fıkrın varmı.teşekürler
harikasın usta. teşekkürler.