Selam arkadaşlar REDLINE marka CS-100X için 1.77 ve RL-10CSX için 2.05 D+ AUTO yazılımlarını uydudan indirebilirsiniz.
Printable View
Selam arkadaşlar REDLINE marka CS-100X için 1.77 ve RL-10CSX için 2.05 D+ AUTO yazılımlarını uydudan indirebilirsiniz.
herkese kolay gelsin.rl10x de sirus-astra-hotbirde hangi kanallar açıyor?lütfen yardım
arkadaşlar redline cs100x ve rl1ocx için uyduya verilen yeni yazılımları yüklemeyin cihaz boot ta kalıyor yazılımlar sorunlu
Bilgi için teşekkurler.Peki eski yazılıma nasıl geri dönuyorsunuz
******forumda yükleme proğramı altındada 1.52 yazılımı var rs232 kablo bağlantısı ile pc den cihaza at end yazana kadar bekle sonra düzeltilen 1.78 yazılımını uydudan güncellersin
düzeltilen yazılım uyduda
ustalar malum teknoloji gelistikce herseyin iyisine isteyen bizler iyinin daha iyisine istiyoruz.Malum bu cihazlar sadece Türkiye icin üretilmedi yani bu cihazi Almanya ya götürenlerde var.Türkiye de cekmeyen bazi programlar Almanya da cekiyor ve bizde elle manuel olarak tp ve frekanslari cihaza kayit ediyor ve programi izliyoruz, fakaaat.
1.is Güncellemeye gelince Ana yazilim mesela bizim elle girdigimiz bütün tp leri siliyor ve sadece Türkiyede ceken programlar kaliyor yani Türkiyede ceken Almanya da cekmeyen programlar bizim receiverde sil bastan yapiyor:rant: yani birgün tekrar cekmeyen programlari silme ve elle girdigimiz programlari tekrar yaziyoruz.
2.*** Güncelleme uydudan bazen gercekten cok gec geliyor sakin yanlis anlamayin amacim bu ise uzun zamanlarini veren ustalara sitem etmek degil.Ben sadece bunu bizler bazen softcam olarak yükleye bilseydik inanin cok iyi olacakti mesela bazen digi tv keyleri gelmiyor vs.gibi.
3.Acaba bu cihazin programalrini bilgisayardan editleme programi varmi setedit gibi?
4.Belirli bir silme olayindan sonra (100 kanal) cihaz kendiliginden rebot ediyor sonra sildigin yerlerine degistirdigin bütün programlar tekrar eski yerine geliyor.
:49:
benim cihazım redlıne rl-10 csx basıl bir cihaz arkadaşlar sizce premıer paketini izleyebilirmiyim
saygılar
kemal1 ben bu uyduda baya yabancıyım nasıl uydudan indiricem acaba tarif edermisin
saygılar ve teşekkürler