peki yaptınızmı buraya sonucu yazarsanız iyi olur.
Printable View
bende şimdi onu denedim ama işlem başarısız malesef onu soracaktım acaba neden olmadı yalnız ben şunuda yaptım Diseqc 1,2 işaretlemiştim ondan kaynaklanabilirmi diye soracaktım.?
solasın volkan kardeş bide onu deneyeyim ama yinede hepinize teşekkürler bilgilendirmeniz için
volkan kardeş iyi ama bnimkisi goldmaster 9400 vcı uyarmı sence
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
volkan kardeş benim Diseqc buna benziyor sadece markası değişik çanaklarımdaki sıralama ise: 1-42 derece 2-13 derece 3-7 derece 4-9 derece 5-şimdilik boş 6-şimdilik boş 7-19 derece 8-5 derece:49: :49: buna göre bana yardımcı olursan sevinirim.saygılar
dostum diseqc baglantılarını yani 1/4 e türksat bagladıysan makinadan da öyle denedin demi?
diger lnb lerin çıkışını mesela astra çanagınızıın lnb çıkışını al 42 nin baglı oldugu kısma tak makinadan da baglı olanı seç
sonra 42 yani türksat ınkini çalışmıyo dedigin kısımlara bagla
kısaca test et bakalım belki diseqc bozuktur.
ustam Diseqc bozuk olmadığını biliyorum çünki 76100 rahat bir şekilde izlemekteyim ama o da primierleri açmamakta onun için 9400 vcı bağlamak istiyorum dediklerinizin hepsini yaptım ama sonuç olumsuz sadece türksat ve hotbird alabiliyorum diğerlerini sinyal alamamaktayım ama neyse sizlerinde başını fazla ağrıtmak istemiyorum boş olan uçlarından birisine thor uydusunu bağlamayı deniyeceğim bakalım buradan seyredebilirim inşallah yinede yardımlarınız için teşekkürler.:praying: :( :(