-
-
-
-
-
Avrupa defteri kapalı
Sabri, sadece Galatasaray'ın başarısına kilitlendiğini söyledi. Bir gün Avrupa'da oynamayı çok istediğini kaydeden başarılı futbolcu, "Ancak şu an sadece Galatasaray'ın başarısını düşünüyorum" diye konuştu.
-
-
Bu indirim kaçmaz
Galatasaray Store'larda dünden itibaren özel etiketli ürünlerde yüzde 50'ye varan sezon indirimi başladı. Erkek, kadın, çocuk ürünlerinde ve aksesuarlarda geçerli olan bu indirimden faydalanmak isteyen sarı-kırmızılı taraftarların store'lara akın ettiği bildirildi. Öte yandan indirimlerin gsstore. org'da da geçerli olduğu açıklandı.
-
Sanctis'e rakibim
Uzun sakatlığının ardından yeniden yeşil sahalara dönen Orkun Uşak, eski formuna ulaşmaya başladığını söyledi. De Sanctis'in iyi bir kaleci olduğunu belirten genç file bekçisi, "Ancak ben de iyiyim ve forma giymek istiyorum" diye konuştu.
-
Sivas'ta üç stoper yok!
G.Saray'da 2. yarıda oyuna giren Emre Güngör, 11 dakika içinde iki sarı kart görüp kendini saha dışında buldu. Kızaran Emre, ligdeki Sivas maçında forma giyemeyecek. Aslan'da Meira sarı kart cezalısı, Servet de sakat.
-
Kalli: Çok tehlikeli
Teknik danışman Kalli, Galatasaray'ın zorlu bir gruptan çıkmayı başardığını ancak önünde ciddi bir engelin daha bulunduğunu belirtti. Bordeaux'nun güçlü bir takım olduğunu kaydeden Alman hoca, "Formları yerinde. Telikeli bir ekip olduklarını söyleyebilirim. Ama Galatasaray da iyi bir takım ve tur atlayacaktır" diye konuştu.