veysel arkadaşım...bende seni gıyabında tanır farklı düşünsek bile...bu faklılığımızla severim seni...
ama sizin sorunuz şu ki...siz tüm kürtleri pkk ile özdeş yapıyosunuz...
hayır bunun aksini düşünüyosanız buyrun size bir fırsat....bu açılıma destek verirsiniz...kötüler eleniz ortada temizler samimiler kalır...
artı bu konu ak parti konusu değil ki....hükümetler üstü bir sorundur bu..
türkiye meselesidir...konuyu ak partiye getiriyosunuz...
ama doğrudur ak parti akan bu kandan rahatsız...rahatsız olmayan iktidarlar bu sorunu çözmek istemeyebilir...
siz bu ülkenin adı türkiye diye...sadece türklerin bir ülkesi sanıyosunuz...temel yanılgı bu...bakın arkadaşım burası türkiye ve bu sınırlar içersinde yaşayan herkesin devletidir bu...türk,kürt,laz,çerkez olması farketmez...
onlara hak vereceğiz tabi...nasıl askere alıyorsak...nasıl vergisini alıyorsak...
kürtlere kısaca rahat batıyo diyosunuz...arkadaşım bu ülkede kürtlere b..k yedirildi...erbakan hükümetini hatırlayın...
bu ülkede bir sanatçı kürtçe klip yapacağım diye başka bir ül***e kaçmak zorunda kaldı...ırkçı türkler tarafından..
sizin bu geleneksel yok ülke bölünecek...yok yok olup gideceğiz lakırdıları trt şeş kurulacağı zamanda yapıldı..
trt şeş kuruldu ve ne oldu allah aşkına...türkler olarak bir yerimiz mi eksildi..bak masum kürt vatandaşlarımız memnun oldu..
biz her şeyi pkk ile özdeşleştiriyoruz ...pkk ile mücadelemiz tabiki sürecek..ben masum türkler gibi masum kürtlerden bahsediyorum...
sen bir milletin dilini yasaklarsan....ırkını yasaklarsan...kendi adlarını yasaklarsan...vs.vs.bir halkı her konuda gerersen...müsade edinde onlarda itiraz etsin yani...sizin o okul yaptırıyoz yıkıyolar....yol yaptırıyoruz kepçeleri yakıyolar (doğru olan) sözleriniz...onları ezdikten sonraki yaptıkları yanlış şeylerdir..
bu yasakları yapanlar bizim türklerin ergenekon üyeleri aslında...ve ben anlamıyorum nasıl oluyo da sıradan bir türk vatandaşı bu ergenekon terör örgütünün gazına geliyo...
perde arkasında bizim ergenekoncu generallerimiz pkk ile el sıkışıyo...perde önünde ise şehit askerlerimize kameralar önünde ağlıyo...
pkk'ya kızalım ve savaşalım tabi....ama içimizdeki türk pkk'lıları/ergenekonu görmezsek ..laf ola beri gele durumları olur...
yani veysel arkadaşım...ben senin kadar anasından temiz doğmuş kürtlere el verelim diyorum...yoksa pkk ya değil...
ama siz derseniz ki...bu ülke bizim kürtlerde neymiş....o zaman analarımızın ağlaması sizi yalandan yere üzmesin arkadaşım...biz üzülürüz..
bu ülkede her konu kıyamet meselesi....tayyip başbakan olurkende...gül cumhurbaşkanı olurkende...
aslında bazılarımızın...bırakın kürt halkına...türk halkına bile saygısı yok...
öle yaa...türk halkı ırkçı/faşistlere iktidar yüzü göstermiyo yaa...:))