5225 CIm yazılımında Rf çıkışı çalışmıyor.Tv Çıkışında AV çıkışı olmayanlar dönüştürücü almaları gerekmektedir.
5225 CIm yazılımında Rf çıkışı çalışmıyor.Tv Çıkışında AV çıkışı olmayanlar dönüştürücü almaları gerekmektedir.
11400 cim cihazıma acıko 5225 menüsünü attım çanak yününü hiç değiştirmeden sirius uydu frekansı görünmektedir ancak bahsedilen aduld kanalları nı açmıyor sirius frekansı gayet iyi görünüyor ama biryerde bir yanlışmı var acaba ( hotbot çanağımın hemen arkasında komşunun Dijitük çanağı var ) etkili olabilirmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
5225 aciko yazılımı
ilginize teşekkürler umarım becerebilirim
Ben Aciko 5225sky a goldmaster yüklemiştim...
şimdi basıl yapacağım. önce boot u sonra yeni aciko yazılımını ve tekrar boot mu atacam alete..?
yardımcı olabilirmisiniz...?
ben tr yeden HOTBORT Uydudan yayını izliyorum arkadaslar.
BU yazılımların hangisi 20300 cı icin kullanılaır bunu acıkca belirtmeişsiniz burda bir sürü emu var ACİKO 422x olnımı bu lütfen acıkca belirtirseniz sevirim biede benim cıhaz 2 hafta önce fabrikadan garantiden geldi yani yeni sürüm üzerine varmıdır ben önceden zık ları izliyordum şimdi hayır bıss bolumude yoktu eskiden şimdi var lütfen yardım teşekkür ederim.