Printable View
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ahali nasılsınız iyimisiniz... iyidir kardeşim sen nasılsın...
Alıntı: kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. iyidir kardeşim sen nasılsın... Bende iyiyim çok şükür.
iyi geceler veyse ben buradayım sabah namazına kadar:))
Alıntı: NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ev serin.Uykum gelmeye başladı.Herkeze iyi geceler. neroman kardeş uykun geldiğine göre misafirlikten döndün anlaşılan...
Alıntı: kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. neroman kardeş uykun geldiğine göre misafirlikten döndün anlaşılan... Abisi ses çıkarma. :) O şimdi rüya görüyodur... :)
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Abisi ses çıkarma. :) O şimdi rüya görüyodur... :) tamam kardeş sustum...
herkese hayırlı sahurlar ben kaçtım yarın görüşmek üzere her şey gönlünüzce olsun...
Hayırlı sahurlar...
Alıntı: kaptan-8 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. neroman kardeş uykun geldiğine göre misafirlikten döndün anlaşılan... İyi tahmin ettiniz.1,5 haftadır misafirlikteyim:D.Çumartesi günü geldim eve.
hayırlı akşamlar...