31.10.2006 gm 11300 yazılımı ile çıkan tps ve absat kanalları kaç gün için geçerli. süre bittiğinde yeni yazılımlar gm 9400 lerde olduğu gibi hemen çıkacakmı artık. teşekkürler
31.10.2006 gm 11300 yazılımı ile çıkan tps ve absat kanalları kaç gün için geçerli. süre bittiğinde yeni yazılımlar gm 9400 lerde olduğu gibi hemen çıkacakmı artık. teşekkürler
İnşallah .Daha öncede yazılımlar çıkmayacak dediler ben sizlere demiştim gözunuz supersatforumda olsun diye . Yazılımlar su an sorunsuz acıyor.Yazılımdaki en buyuk özellikler bisslerin full çalışmasıdır..Tps giderse yazılım inşallah gelecektir..
ellerinize sağlık ustalar sağolun eksik olmayın
Sevgili serkan yilmaz hakliymissiniz hallettim tesekkürler kolay gelsin saygilar..
ellerinize saglık çok iyi oldu bu artık 11000 serisinden umudu kesmiştik
Merak etmeyin benim kanaatim hiç de zor olmayacağı. EAS keyler belli olduğunda herhangi bir hex edtörle belirli ofset aralığına kopyala yapıştır ile olması lazım gibi... Kolay gelsin ve USTALARA ÇOK TEŞEKKÜRLER...Alıntı:
Alıntı:
Nerde o günler ? Editlenebilse çoktan editlemiştim sizin için. Malesef editlemiyor. Checksum check point hash değeri bile şifreli bir biçimde yerleştiriliyor. Yazılımın hash değerini hesaplasan bile hashin değeri bile şifreli. Çifte darbeyani. Yoksa Türkiye' de ilk editlemeyi yapan mı editlemezdi bu yazılımları.Neyse ben sizin için zamannda Polsat, cyfra da nasıl öncülük edip editleme olayını başlattıysam, yazılım için Türkiye' de Korelilere yalakalanarak yazılım alma devrini de başlatırım. Kore' ye yalakalanmaya devam edecem gittiği yere kadar. Goldmaster orijinal yazılımları son haddede şu anda yakında gelcekler inşallah. Kimse gidip goldmasterde suç bulmasın.
Özlü söz: "Koreli ibnedir, cinstir, para için babasını bile satar."
Emre
:clap2: Yapma ustam ya, ümitlerimiz kırıldı valla. O kadar karmaşık mı bu meretler? AMa gene de bir yolunu bulursunuz sanırım. Kolay gelsin...Alıntı:
Bu arada bu Koreli'lere sahte para basıp versek?:00000004: