3.17 yazılımda hiç bir gelişme yok 21 data ile acılan kanallarda nilesatta ki osn cınemaları acmıyor yetişkinler acık
w3 data ile ayni yetişkinler hiç yok tehemeler hariç astra zaten bir önçeki yazılımda baya tp. acıyordu yine ayni
Printable View
3.17 yazılımda hiç bir gelişme yok 21 data ile acılan kanallarda nilesatta ki osn cınemaları acmıyor yetişkinler acık
w3 data ile ayni yetişkinler hiç yok tehemeler hariç astra zaten bir önçeki yazılımda baya tp. acıyordu yine ayni
arkadaşlar benim inpax kutu bozuldu görüntü paleninde ON yazıyor ne yapmam lazım y6 aparatı inpax tan başka kutu çalıştırmazmı? bu inpax çok dandik makina morelim çok bozuldu redline cıyazını da çalıştırıyormuş y6 bu makina nasıl bir redline cıyazı alabilirim sizin tavsiyeniz nedir usb olanı nasıl iyi uyum saylıyormu y6 ile
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
muslüm baba ben microboxla kullanıyorum iyi fakat fta olarak bir kusuru var küçük ekranda kanalları gezerken A moduna dönüyor a daki kanallar çıkıyor kırmızı tuşla tüm kanallara dönüyor sıkıcı bir huyu var hem microbox donglede hem y6 kullanıyorum ....y6 kullanan cihazlar echolenik starsat starcom redline diye biliyorum bir araştır..veya bu cihazlardan kullanan varsa bilgi versinler
ya arkadaslar bu sıtede sag tarafta bır reklem barı var sayfalarda ılerleyemıyorum bunu nasıl kapatıyoruz acaba. bırde sıte yonetımınden bır rıcam var bu reklamları daha uygun bır yerlere yerlestırısek daha guzel olacak sanırım cunku oyle bır yerde duruyorkı.
nasıl bir cıhaz tavsiye edersiniz
selam
yeni yazılım 07.06.2010
Sayın müslüm-baba aynı durum benim başımada geldi umut55 ustanın bir yerde c seri orjinal yazılımını buldum onu attım flash yazdı cihaz açıldı sonra en son yazılımı attım sanırım yükleme looderları ile ilgili problem oluyor
bu yazılımı attım calişmadı w6 dan yeni yazılım 07.06.2010
arkadaslar nihayet redline BR 1000X usb cihazi aldım. 120 TL ye kutu süPerrr y6 aparatiyla çok ii uyum saqliyor hç donma yok kanalari fta gibi açıyor ve usb den kayıt yapabiliyor mpeg formatindaki flimleri usbye kayıt edip kutuda izleyebiliyorum.öteki inpax kurtulduqum ii oldu biraz onunla oynayuınca kendi kendine kapanabiliyor daha önce biLseydım inpax alacaqina redline alırdım daha ii olurdu ve bunda signal problemi yok signaller çok yüksek inpaxta öyle degil mesala turksattaki euro star atv göstermiyordu ama redlinede fuul yardımlarınız içi TŞK...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
güle güle kullan müslüm baba ii seyirler
gunaydın arkadaslar durum nedır acaba
21 den 3.17 ile aynen devam,osn sinemalarda gelmiş...
arkadaslar w3 te yetıskınlerle ılgılı bvır gelısme var mı
w3 te dorcel ve theme x ler hariç açan yetişkin kanal yok şuanda
3.18....3.19 bakalım bunun sonu nereye gidecek ama sanırım destek devam edecek ve yeni kanalların ekleneceği söyleniyor
umut usta hep aynı hep aynı 2012 ye kadar devam diyolar bu cihaz için bakalım nolucak bekleyip göreceğiz
arkadslar bu 3 17 ıle kanallar sankı bıkraz gec acılıyor sızdede oylemı acaba
arkadaşlar y6 bazı forumlarda 2013 yılının sonuna kadar kadar devam edeceği söyleniyor 5 uydudan data verileceği ve 3 paket ekleneceği söyleniyor işallah haber doğru çıkar.... y6.:45: haber gerçek çıkarsa..:45:
evet bende gördüm sn rts:))
umut bu y8 in ..y6 altının kopyası demişlerdi doğru benziyor demek oluyorki bu cihazlara daha desdeğin süreceği anlamına geliyor her halde
korax x650 usb li modeli var uydudan güncellemeli trident 5866 da olur görüntü kaliteside ii twin protocol desteğide var lcd ve normal tv de de çok rahat izlenebiliniyor birde botec cihazların heme hemen hepsi oluyor diye biliyorum
BİRAZ zaman alır cıkması gelmesi:))))
Y8 i çıkarsa y6 dan farkı ne olur bilgilendirme sansınız varmıdır sevgili üstatlarım
w3 data ile hotbirtte yetişkin kanallar da sadece dorsel tv acık :frown:
astrada xxl ve dorsel gece 1 den sonra faliyete geçiyor
21 datadaki acılan kanallarda osn cınemalar şuan kapalı yetişkinler fuull
Arkadaslar son gelismeler nedir acaba
Themx paketi frekans değiştirdiğini söylüyorlar durum nedir
bende calışıyor ama bu aralar randıman yok yeni kanal eklenecek felan dediler birde butun fporumlarda 3.18 yazılımı devamlı veriyorlar
arkadaslar sımdı bız super member olmadıkca bu sıtede bu ezıyetı cekıcekmıyız su reklam ezıyetını anlamadım gıttı.sonrada gereksız gereksız mesaj yazıyoruz son sayfaya ulasmak ıcın.yok mu bunun bır caresı acaba.
13-06-2010 3.18 yazılımı çıkmış. yükledim ama w6 dan açılan bişey yok. 07-06-2010 3.17 yazılımı gayet iyi çalışıyor.sorun yok.ama süprizlerde yok...
13 tarihli yazılımda aynı 07.06.2010 da verilen 3.18 yazılımı ama 2 gundur butun forumlarda bu yazılımı veriyorlar ustam
bekleyelim vardır bir iş
arkadaşlar w6 data ile paylaşım yokmu şuan itibariyle 3,17 yazılımla?
bide w6 ile astra uydusu paylaşımdamı ?
akşam w6 ile kanallar normal açılan kanallar var idi ama themx pakedi biraz sorunlu açıyordu yani bazen açıp bazen aynı kanalı açmıyordu
herkese gunaydın
w6 ile astra yok hotbirttede jsc 1 2 3 4 5 6 7 8 kapalı 9 10 açıktı dün akşam fransız kanallarındada eksik olanlar vardı +18 dede dorcel french redliğt kapalı dün data uydusu w6 ii olur diye 120 lik çanak aldık bakalım hangisi ii olacakkk:D:D