Arkadaşlar menü sorunu yüzünden sunny den kaon a geçmiş birisi olarak sizlerden bilgi rica ediyorum. menü hakim rengi nedir?kullanımda ne gibi kolaylıkları var. resim filan varsa iyi olur.bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
Printable View
Arkadaşlar menü sorunu yüzünden sunny den kaon a geçmiş birisi olarak sizlerden bilgi rica ediyorum. menü hakim rengi nedir?kullanımda ne gibi kolaylıkları var. resim filan varsa iyi olur.bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
Sn; ibrahimgozum hemen resmi upload ediyorum
Teşekkürler Sn Mege.Şimdi gördüm resmi.Gerçekten hoş.Emeğinize sağlık çalışmalarınızın devamını diliyorum.
Bence en kullanışlı menü dijiline fakat softcam atınca keyler tamamen gidiyor sebebini bulamadım yazılım için teşekkürler
MEGE arkadaşım herşey için teşekkürler. Eline sağlık
ya bu yazilimin menu kodu nedir saat12 gibi yukledim ama hala menu sifresi 0000 kabul etmiyor.Yardim ltf
arkadaşım bu yazılımda biss yok bilgi verirmisin?
Gercekten İlk ÇiktiĞi GÜnden Berİ Hep Dİgİlİne Yazilimini Kullaniyorum. Çok Memnunum. Şİfreleme Sİstemİnİ GÖsterİyor. MenÜsÜ Mavİ Yazilar Daha Belİrgİn Renkler Daha Canli Daha Ne Dİyeyİm. Şİmdİden Dİgİlİne Yazilimini Hazirlayan ArkadaŞlara TeŞekkÜr Ederİm. İyİ AkŞamlar.
Mege arkadaşım program gayet güzel çalışıyor.Tebrikler....
mege ellerine sağlık