arkadasin dedigi gibi dediginiz frekans 3A uydusu 4A uydusuna aktarma yapilmadi daha
arkadasin dedigi gibi dediginiz frekans 3A uydusu 4A uydusuna aktarma yapilmadi daha
bence temmuz 14 beklemek lazın neyin ne olduğu o zaman ortaya çıkar HD Kanal konusunda ise bedava olcagını zannetmem zaten çoğu D Smartta
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Türk Milleti'nin Sesi BENGÜ TÜRK büyümeye devam ediyor. 10 Şubat'ta Ankara Stüdyomuzdan ilk canlı yayınımızı yaparak başladığımız büyüme ve iyileştirme çalışmalarımız son sürat devam ediyor.
BENGÜ TÜRK AVRUPA'YA GELİYOR
Ankara Stüdyomuzu kurmamızın ardından Avrupa'da yaşayan milyonlarca vatandaşımızın isteklerine kulak verdik ve Avrupa'dan da izlenebilmek için hemen çalışmalara başladık. Bu çalışmalar sonucunda artık Avrupa'dan da izlenebileceğiz, Türk Milleti'nin Sesini Avrupa'ya da duyurabileceğiz Bu kapsamda Avrupa'ya yayın çalışmalarımız sonuna geldi. 15 Temmuz itibariyle Batı uydusuna geçerek Avrupa'dan da izlenmeye başlayacağız.
YENİ FREKANSLARIMIZ:
12.422. Frekans
27500 Sembol
3/4 fec
Vertical (Dikey)
İNTERNET HABERCİLİĞİNE YATIRIM
BENGÜ TÜRK, dünya ve Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. İnternet haberciliğinin geldiği noktada Türk Milleti'ne internet üzerinden de haber yapmak, yayınlarımızı internet üzerinden daha kaliteli verebilmek için de çalışmalar yaptık.
İnternet kolumuz olan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitemizin tasarımını yeniledik. Artık daha kolay, daha göze hoş gelen ve BENGÜ TÜRK'e yakışan bir tasarımla sizlere ulaşacağız. Canlı yayınımızın İnternet sitemiz üzerinden yayınının kalitesini arttırdık. Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerde kullanmak için BENGÜ TÜRK android uygulamamızı yeniden yaptırdık.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
IOS işletim sistemini kullanan telefonlara yönelik uygulama yazılımı çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede IOS işletim sistemini kullanan telefon ve tabletlerden de mobil uygulamamızı indirip internet sitemize ve canlı yayınımıza ulaşabileceksiniz.
İlerleyen zamanlarda yayın kalitemizi daha da arttırmak için çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz.
Turksat4a haberlerine buradan devam ediyoruz yine
cok guzel haber sonunda kanalimizi avrupadanda seyredebilecegiz
Sayın Bayram,
Teşekkürler...
BengüTürk...
Teşekkürler...
Bekliyoruz...
frekans sd'mi hd'mi
@batram tv çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik eder başarılarınızın devamını diliyorum.