emmi gardaş ok. de modülün açtığı kanallarda açılmıyor da.bırak baby tv bile yok
Printable View
Ustad sen nisan ayınde cıkmış yani bu yazılımı atın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Yazılımı attıktan sonra boot dosyasını atınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sonra tv radio tusuna basarak keyleri resetleyin ve Guncel softcamı atınız..
dediğiniz yazılımı attım 4225 sky boot dosyasınıda attım ama dedim ya nisan değil yazılımdaki tarih aralık yazılımı son yazılım diye verilen yazılım ayrıca bizim 30300 sky lara neden aciko atıyoruz gm nin yazılımları yokmu bununla ilgili artı modül neden işlevini yitirdi modülü güncellememmi lazım:praying: :praying: :praying:
Son yazılımda bazen emu devre dısı kalıyor D+ VE TV CABO Kanalları izlemeniz için acikonun nisan ayı yazılımı sorunsuz acıyor *** view acmıyorsa modulu guncelleyiniz. 30300 modul guncelleme dosyaları forumda var aciko 4225 sky ile aynı h/ w ye sahip o cihaz rc2 cipli Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Arkadaşlar dün verdiğim Kanal Listesinde hem loderi vermeyi, hem de boş ve açılmayan tipleri silmeyi unutmuşum. Şimdi sizlere tertemiz bir GM 11000 serisi ve Aciko 42xx ile 5225 serisi için kanal listesi verdim. Güle güle kullanın. Softcamı da şimdi yaptım. D+ lar gidinceye kadar keyfini çıkarın. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar yep yeni güncellenmiş kanal listesi ve softcam yukarıdadır. Herkese iyi seyirler. Kosovalı kardeşimin dediği gibi yükleme loderlerinide oradan indirip yükleyebilirsiniz.
Saygılar.
elerine sağlık ustat