Timurla Zülfikara üzüldüm. Gölgeyle komutani begendim. Bu Defne Samyelide hic yaslanmiyo sanki masallah. Herkes öldügüne göre agir bi isim katilmasi lazim iyilerin tarafina. Sizce Abdül dönermi?
Printable View
Timurla Zülfikara üzüldüm. Gölgeyle komutani begendim. Bu Defne Samyelide hic yaslanmiyo sanki masallah. Herkes öldügüne göre agir bi isim katilmasi lazim iyilerin tarafina. Sizce Abdül dönermi?
bu nasıl bölüm ya bir bitmedi gitti şu tapınakcılar kaç yıldır dizideki tum önde olan oyuncular gümledi yerine gelen yok polatın yanında olabilecek sağlam adamlar lazım vadi bu sene toparlamazsa final yapar
Zaten bitecek diye dedikodular var.
Dizi öyle bir hale geldiki resmen ortada bir hikaye ve cıkacak sonuc oluşmamaya başladı .defne samyeli falan bana göre yanlış tercih birde sürekli polat ile defnenin karşılaşması sürekli iki kişinin gözünde gösteriliyor kurtlar vadisi ilk özüne dönmezse yakında reytinglerde düşüp arada kaynar gider polattan sonra dizide sağlam adam kalmadı herkes finish
Abdülhey Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde psikopat rolünde oynuyor. Yani diziye dönmez artik.
dizi fena tuttu :459956: ama vadide sona gelindi dizi sarmıyor surekli flashback sahneler diziye acil kan lazım iskender gibi muro gibi ersoy gibi ve polatın yanında olacak sağlam adamlar lazım kenan imirzalioglu boşta onu alsınlar bence tam yakısır polatın yanına reytingler tavan yapar
[YOUTUBE]gDo4bbHSVDM[/YOUTUBE]
Kurtlar Vadisi Pusu 267. Bölüm Fragmanı
Dizi bu sezon tüm diğer sezonları mumla aratıyor diziden cok cıkan karakter oldu