arkadaşlar slmlar hotbirdde absatlar yakında hd yayında olacaklar şimdiden birkaç kanalına HD logoları eklenmiş durumda hadi hayırlısı
Printable View
arkadaşlar slmlar hotbirdde absatlar yakında hd yayında olacaklar şimdiden birkaç kanalına HD logoları eklenmiş durumda hadi hayırlısı
öncelikle slmlar soruna gelince daha çoook erken fransızlar bence bu soruya da fransız kalsınlar daha iyi değilmi sence ya da şuan skylar ve yunan nova paketi açan server olsa balıklama atlardım inan ne günlerdi hey gidi skylar hey eğer ki şuan nova ve skyları açan cihaz olsaydı hiç düşünmeden alırdım inan bence bunu yeni çıkan dreambox 4 K modeli açamazsa benim için 4k bitmiştir zaten bekleyip görecez daha erken şuan için ilerki kışa girerken bu konu iyice netleşmesi umuduyla ama bana soracak olursan eğer çoook zor italyanlar uyandı artık darısı diğerlerinin başına ne diyelim...
cakir 33 forum arkadaşım ben de senin gibi zannetmiyorum açılacağını uzun zaman sonra ilk defa yeni uydu alıcısı aldım redline ts 5000 cı hd plus daha önce yoku HD alıcım youcam hediyeli wifi ile bağlanıyorum aktif etmek için serveri bende de skylar açılmıyor diğerlerini de sorun yok nova paketinde hangi kanallar olduğunu bilimiyoum ama skylar hariç hepsi açılıyor bende hotbird uydusu var sadece bide türksat
öncelikle slmlar hayırlı olsun iyi markadır redline kendimden bilirim güle güle kullan benimde ilk göz ağrım cihazımdır redlinecx100 onla başladı o günde bugüne aranızdayım.o zamanlar çok eskiler bilirler mültivizyonlar ne maceraydı redline yı çok severdim güncellemesine bayılırdım hey gidi günler hey nova paketi adından anlaşıldığı gibi novacinema1 sportlar vs...
arkadaşlar...hotbird uydusunda bence artık italyanların ve yunanların paketlerinin şifreleri kart paylaşımıyla çözülemeyecek sanırım bakalım fransızların isviçrelilerin ve polonyalıların şifreli paketleride yakın veya uzak gelecekte card sharinge kapanırmı zaman gösterecek süpersat forum bilgilerinize sunarım...:warn:
Teşekkür ederim Cakir 33 hocam cihazım güzel çok araştırarak ve özenerek aldım iki uydu kullanıyorum şuan Türksat ve Hotbird uydularını gayet güzel 2 yıl youcam server wifi anten ve bir yıl filbox hediyeli çift kumandalı bir yıl iptv hediyeli geldi server ve iptv de sorun yok youtube güzel cihaz fiaytına göre çok uygun size bir soru sormak istiyorum ayrıca ilerde digitürk abonelik modül kartı almak istiyorum cihazım da aktif olarak çalışır mı hocam
arkadaşım öncelikle slmlar soruna gelince pek fazla o konuda bilgim yok ama sana bu konuda pek yardımcı olamayacağım ne desem yalan olur. ancak müşteri hizmetlerine sorman gerekir zaten sana olumlu yada olumsuz bilgi verirler diye düşünüyorum.
arkadaşlar...hotbird uydusuna almanya şifreli paketi gelsin isterim...
absatlar hd yayına geçtiğine göre ve bu da demek oluyor ki hotbird uydusunun popülerlik liderliğini eline almıştır hemde türkçe dil yayın desteğiyle diğer arkadaşlar başka uyduda ingilizce izlesinler bizler hotbirdde türkçe hotbird uydusunda kalmak ve izlemek ayrıcalıktır.darısı polsat vod kanalların başına inşalllah onlarada gelir ve süpeeer olur.