Allahın verdiği canı ancak Allah alır. Sadece müebbet hapis cezası verilmeliydi.
Printable View
Allahın verdiği canı ancak Allah alır. Sadece müebbet hapis cezası verilmeliydi.
[QUOTE=ekrem;110184]Saddamın asılması konusunu anketen taşıyanlara saygı duyuyorum busatırlarda arkadaşlar çok çeşitli yorumlar yapmışlar hepsi birbirinden enteresan bu ankette bende saddamın asılmasına hele mubarek kurban bayramı arifesi hiçte hoşkarşılanacak bir davranış değildir başta amerika denen devletin müslümanlığa küstahca kafa tutmasdını kınıyorum ayrıcaAmerikakendi devletinde yargıladığı adi suçluya bile ölyüm seceneği verirken neden saddama buunu tanımadı yani iyisiyle kötüsüyle saddam bir devlet adamıydı neden arzusu olan kurşuna dizilmek hakkını ona tanımadılar yazıklar olsun......:49: :49: :49:
Rüzgar eken fırtına biçer. Kesinlikle iyi oldu Keşke bu kararı IRAK halkı verip uygulasaydı, darısı bizim başımıza. Kısmetse bir gün birde kendi kasaplarımızı asarız.
Arkadaşlarımın çoğu ile hem fikirim. Bence asılması zaten yanlıştı bide zamanlaması vardıki o en büyük yanlıştı. Ondan önce asılması gereken onlarca insan olamayan canlılar var. Birde bu Irak'ın iç meselesi filan değil kardeşim, hikaye anlatmasın kimse. Bu bal gibi Müslümanlarla Gayrimüslimlerin meselesi. Sonumuz hayır olur inşallah.
sadam zalim ve barbar biri idi 100 binlerce masum kurtleri öldurmuştur buna rahmen asilması çagımız geregince olmamaliydi kesinlikle yanlistır diyorum:clap2: :clap2:
Bence saddam bu kadarını haket etmiyordu tamam yaptıkları az degildi ama boyle bir ceza alması cok yanlıştı :nono:
Benim düşüncem kesinlikle dogru bulmuyorum.Ne olursa olsun bu sekil olmamalıydı
saddamın idam kararı doğru olsa bile bu kadar cani bi şekilde ölmesi yanlış ancak bu mesaj tüm müslamnlık alemi için amerikanın gözdağı vermesi hiç kimseyi dinlememesi ve son olrak dünyada bir olması dır.
Saddamın asılmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Burada SADDAM asılmadı bu ip tüm müslümanların boynuna geçirilerek İSLAM Dünyasına meydan okundu. Biim Hükümetimizde buna resmen seyirci kaldı. ( Askerlerimizin başına cuval geçirildiği gibi )
Sadece Saddam'ın değil hiçbir insanın asılması doğru değil. Hangi asırda yaşadığımıza bakıp ondan sonra birşeyler yapmalıyız. Irakı yönettiğini zannedenler bu utancı unutamayacaklar.