İstanbul, Zeytinburnu
Printable View
İstanbul, Zeytinburnu
Marmara'ya bir oy daha kazandırdım kazanırız inşallah :)
Hani egeliler nerdesiniz marmara yetişti bize 1 oy fark kaldı:angry8:
ben Muğla'nın Fethiye İlçesinden katılıyorum. Forum çok güzel. bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum... Forumdaki tüm arkadaşlara iyi çalışmalar dilerim...
selam ben manisa turgutludan katılıyorum hızlı doğal sıcakkanlı insanlara benzettiğim forumu herkeze tavsiye ediyorum,Saygılarımla.
marmara
marmara ve ege bölgesinden ammada çok katılım varmış yav. helal olsun size.:45: yav bizim iç anadoluya ne oldu. acaba iki defamı oy kullansam.:49: :8[1]:
Aslında vardır ama oy kullanan arkadaşlar 328 kişi foruma gunluk 2000 net uye giriyor bazılarının işine gelmedikleri için 1 dk sını ayırıp oykullanmak veya 2 satır bir şey yazmak o yüzden birşey yapamıyoruz :smiles22: :smiles22: :smiles22:
Forumlarında genelinde böyledir.Yinede katılım ve yazan olarak bir cok foruma göre iyiyiz.Buyuk forumlardada öyledir. Net yazanlar bellidir örnek 300 bin uye vardır bunun 1000 kişisi yazar digerleri yazmaz mesela o yüzden türkiyeyi bu gibi kavramlara alıştırmak lazım işine geldigi zaman siteyi girip işini görüp cıkıp gitmek hoş olmuyor bence:smiles22: