Kendi mesajlarınızda duzelt butonu her zaman aktiftir..:warn:
Kurtlar Vadisi'nin yayından kalkmasını hayretle karşılıyorum.
teşekkürler serkan yılmaz .ama önceki mesajlarımda o buton yoktu.
okey beyler kusura bakmayın benhiç dikkat etmemişim o yüzden farketmemişim
ben sadece sitede görevli olanlar düzeltiyor diye bilyordum.
onu biliyorum .bende başka sitede mod.luk yapıyorum .ama pek fazla girdiğim yok o siteye buraya daha fazla giriyorum.başkalarının mesajlarını orada düzenleyebiliyorum
elin ........ tatli geliyor amerikan filmlerindeki milliyetcilik olmuyoda bizimki mi milliyetciligi körüklüyo daha nediyeyim distakiler sömürüyo bide icimizdekiler sömürüyo ama uyanisimiz kurtlar vadisi olmadanda olur bir gün .....kaldirilmasin sesimizi duyan Türkiye vatandasini hice sayan ´`yetkisiz yetkililer``
Bu ülkeye zararı olan insan görünümündeki şeyler, duy sesimizi, kan dökmek ise daha fazla kan olan filimler, diziler geldi geçti, gıkınız çıkmadı. Elin PKK lıları harıl harıl film çekiyorlar, soracak olursan kendi filimlerini, kendi yaşanılarını çekiyorlar. Peeh. ZORUNUZA gidiyor biliyoruz ve üzerinize bilerek geliyoruz. Biz bu vatanı gerçekten hayatı pahasına seven insanlarız. :mad2: Bunların yüzüne gülen o saygıdeğer şahsiyetlerin, gelmiş geçmiş ve şimdiki zamandaki siyasetçiler, sırf oy için karşı çıkıyorsanız, UNUTMAYIN BİZDE OY VERİYORUZ.
Sevmeyenden çok seven var. Dizide yok efendim şiddet konusu, yok efendim gençlere uygunsuz oluyor diye partaval atmayın, Amerikan, hıristiyanlık sempatizanı ve daha çok şiddet-kan içeren filimler var.