eline sağlik teşekkürler
eline sağlik teşekkürler
Aman aman 2 gündür açmadım bilgisayarı neler olmuş böyle!bundan sonra böylemi yapsam acaba 2 günde bir bir süpriz.aman nazarlar değmesin.herkese selam.herkese başarılar.Emeği geçen ustalara herzaman ki gibi kucak dolusu teşekkürler ve saygılar.
aradığımız herşeye her süpriz bu sitede
''www.supersatforum.com'' gözümsün favorimsin
aman kimse ayrılmasın.........TEŞEKKÜRLER
Ustalar öncelile teşekkür ederim. 9600 cip var bende. programı yukledim auo update de yaptım fakat görüntü her 4-5 saniyede bir 1 saniye kadar kitleniyor ve devam ediyor. ne gibi bir sorun olabilir
hersey suan güzel olmusta su emu yazılımları soft cam tarzına editlesekte sü iş daha bi kolay olsa yazılım bekleme derdi olmadan soft cam atrak olayı cözsek daha hoş olmazmı zalim ve volkan arkadaslar bu işi iyi biliyonuz siz bu işide su sekilde halletseniz kökten cözüm olur .zormudur acaba su humaxlarda admlar valla cozmusle bu işi ve halendaha süper durumda bizim ciazlarımızda humax dan özellik olarak fazlası var 1eksiği habire yazılım beklememizdir . (softcam olayını halletseniz süper olur ) ustalar hadi bileklerinize ve zekanıza kuvvetttttt..... saygılar.
elinize saglık. gm 9400cı junoda yukledim .izlerken goruntu sık sık takılıyor.yardımınız. tesekkurler.