ben ilk KAON ile bu işe başladım. KAON tabanlı cihazlar vazgeçilmezimdir.
burda konuyu illerdeki teknik servise göre değil direk olarak fabrikanın tutumuna göre yorum yapmak istiyorum. çünkü bazı illerde servisim diye geçinen çok. daha uydu cihazında menüye girmesini bilmeyen servisler bile var.
Ben direk fabrikaların müşteri ile alaklarına göre oylamamı yaptım.
SUNNY ve NEXT bu işte beya bir önde . ATMACA elektronik yani sunny müşteri nin memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyolar tabiki bunu arkadaında KAON boardını kullandıkları için KAONUN güvenirliliğide büyük rol oynuyor. NEXT yıllardır verdiği garanti ve yazılm desteği müşteri memnuniyeti ile piyasada büyük yer aldı. ama NEXT in büyük hatası 8000 ve 9000 serisinde oldu.
Goldmastere gelince Dünya devi Topfield in Türkiye kolu olarak piyasada bir çok işe imza attı ama Topfielddin bazı yazılımsal olaylardaki kuralları goldmasteri zora soktu ama teknik yardım olarak gayet başarılar.
BEn ce türkiyede şu an teknik destek bakımından NEXT ve SUNNY baştya geliyor. Tabi elit elektronik yani KAON bu konuda beya bir yol kat ettiler. GOLDMASTER biraz daha bazı konuları aşarsa zirvede yer alır.