Kardeş, yeni yazılım hafta başında verildi. V.260.81 olacak. Sen en iyisi alıcına 12121 H/V 7200 frekansından yazılım ve k.ey güncellemesi yaptır.Alıntı:
Saygılar.
Printable View
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin öncelikle;Şimdiye kadar sunny olan uydu alıcımı değiştirmeye karar verdim ve sizler gibi redline csx1000 pvr aldım,ne kadar doğru yaptığımı zamanla öğreneceğim siz ustalarımın yardımıyla,şöyle bir sorunum var;Daha önceden hotbird uydusundan,eurobird uydusunuda seyredebiliyordum,şimdide çekim gücü gayet iyi olmasına nazaran izleyemiyorum,kanalların hepsinde şifreli kanal uyarısı yapıyor,şifreli olmamasına rağmen;bu dediğimi türksat uydusunda ki bazı kanallarda da yapıyor yazılımdan olabilirmi yazılım olarak 2.99 yazıyor vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekkürler
:49:Arkadaşlar benim bir redline rl 10 csx uydu alıcısı var ama bir türlü uydudan yazılım atamıyorum sizleri devamlı takip ediyorum çözüm bulmak için ama yok bana yardımcı olursanız sevinirim
yeni yazılım yok şu an
arkadaşlar kanal listemi usb den nasıl yedekleyebilkirim,csx-1000 pvr
arkadaşlar uydu alıcımı değiştirdiğime neredeyse pişman olacağım,sunny kullanırken bir problemim olduğunda arkadaşlar sağolsun hemen yardım ediyorlardı,şimdi kimse ilgilenmiyor bile
uyduda güncellemeye gel ve kanal listesi ve ***leri güncelle
fırakası 12729 h300000 olacak bunu kaydaal ve tarama ya turksattan uncelleme bos uğrasma normal yayınları izlersin sıradan ciaz ğibi *** beyude bos ve urasma otbirutta bisiy yok kanal 5 var ero okadar kafanı yorma daa cok lazımolacak sana slm
REDLINE-100 CSX
HW: V 1.00
YAZILIM VERSİYONU : V 3.33
YÜKLEYİCİ : V 5.05
YAZILIM ÇIKIŞ TARİHİ : 13/11/2009
Cihaza bugün güncelleme yaptım sistemde Priority List adında
bir bölüm eklendi ne işe yaradığı hakkında bilgisi olan var mı ???
Kanal geçişleri hızlıydı dahada hızlanmış ayrıca
Sinyal seviyelerini düşük gösteriyor ama görüntüde sorun yok