sansui free tv deki gibi aynen milleti kandırdılar.
Printable View
sansui free tv deki gibi aynen milleti kandırdılar.
faturasız diyorlardı şimdi aylık 20 smart para istiyorlar
evet tabiki kandırdı yanlış yapıyorlar ama geri donus yok insanlara ders olsun
bunun da dijiden farkı yok paralı sıstemhayırlı olsun millete:nono:
bencede kandırdı d-smart birçokkanallarını ileri bir zamanda ekparayada şu paketten izlerseniz şu fiyatı ödeyeceksiniz diyecek hani ilk başta sadece birkereye mahsus olmak üzere cihazı alıp birdaha neşifre nede üyelık isteyecekti aktivasyon kodu için felen numarayı arayın diyor bence tüketici haklarını arasalar daha iyiederler saygılar.
:jump:
bence bu anketteki MI? eki fazladan konulmuştur.. adminlerden bunu düzeltmelerini rica ediyorum..
malesef milleti kandırdılar
Moviesmart'ın sinema kanalından; Da vinci Learning'in Bebeğim tv'den; D Yeşilçam'ın Beyazperde Tv; Animal planet'in Dog Tv den farkını birisi bana açıklasın ben D-Smart bu işte haklı para alma konusunda diyeceğim. Bu kanallar D-Smart'a özel kanallar değil mi her biri? Niçin ayrım yapılıyor? Hem kanalları geziyorsun. Sırasıyla gezmek istesen, bir kanal gösteriyor; başka kanal da"Bu servisEngellendi" yazısıçıkıyor. Pek de hoş oluyor bu tabii!
o zaman zarfında olan kanallar yine ücretsiz olduğu için problem değil sonradan ilave edilen kanallar ücretli olduysa bunda bi şey yok çünkü bunlar için parasız diye reklam vermediler ki!!
ve en başından beri şunu söyledim yine de söylerim ticaret hayatında hiç kimse o kadar yatırım yapıp ta para kazanmadan babasının hayrına iş yapmaz yapamaz batar o zamaan!!