allah rahmet eylesın merhumların vucutları buzdan cok kotu olmuş.
Printable View
allah rahmet eylesın merhumların vucutları buzdan cok kotu olmuş.
allah rahmet eylesin
şahsen çok üzüldüm.
mekanları cennet olsun..
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla gazeteci den hala haber yok
arkadaşlar bu işin içinden doğan medya grubu çıkıyo rahmetli 3 ay kadar önce bazı bilgiler vermişti bu grubun sahibi hakkında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linkteki videonun sonunda sorulan sorunun cevabı evet ise işin aslı en kısa zamanda ortaya çıkacaktır Allah rahmet eylesin seçimlerin ardından hükümetin bu olya kesinlikle el koyması lazım artık gerekirse yargının elinden de alınmalı dava işi sulandırmaya yönelik bi çok girişim var bu iş kabak tadı verdi artık her şey ortaya çıkarılmalı 112 acil serviste çalışan gazeteci ile konuşan bayan kesinlikle bulunmalı ifadesi alınmalı kayıtlar tekrar incelenmeli gsm şirketinden görüşme kayıtları istenmeli bu işin üzeri örtülmemelidir bu işte kesinlikle suikast görüyorum
İha Muhabiri Güneş'in naaşı bulundu
Muhsin yazıcıolu ile birlikte kaza geçiren İHA Muhaberi İsmail Güneş'i arama çabaları sonuç verdi ama malesef kurtarma ekipleri acı haber verdiler...
iha muhabirinin sagkalma sı olasılıgı sıfırdı eksi 35 dereceyi saglam insan dayanamaz o dagda allah rahmet eylesin
arkadaşlar doğrusu sitemizle gururlandım bu konuya 148 tane mesaj gelmiş sayın YAZICIOĞLU nun manevi hatırasına hürmet eden ve onu seven baya kimse varmış.SELAMLAR
ALLAH rahmet eylesin
evet malesef bugünde bazı tv ler aynı şeyi yaptılar eğlence programları gırgır şamata vardı.ama onlar zaten halkın medyası değil tuzukuru insanların medyası.bu gün cenazede milleti gördünüzmü mahşeri bir kalabalık vardı ben bu kalabalığı rahmetli turgut ÖZALda,barışMANÇOda birde bu gün YAZICIOĞLUnda gördüm bu insanların yaşama tarzından hepimizin örnek alacağı birşeyler var sanırım.selamlar