Ben ve ailem olarak aşı yaptırmadım ve yapmam şu ana kadar'da herhangi
bir rahatsızlığım olmadı aşı yapsanda sonuç gene vahim..!(''yan etkileri'')sağlığım çok şükür yerinde inşallah böyle devam eder.
Printable View
Ben ve ailem olarak aşı yaptırmadım ve yapmam şu ana kadar'da herhangi
bir rahatsızlığım olmadı aşı yapsanda sonuç gene vahim..!(''yan etkileri'')sağlığım çok şükür yerinde inşallah böyle devam eder.
Beyefendi her ilacın yan etkisi olur doğrudur ama o ilaçların kullanım lisansı alınmış ya h1n1 aşısı henüz lisansı alınmamış bir aşı ve tanıdığım hiçbir doktor ne kendine nede çocuklarına bu aşıyı yaptırmayı düşünmüyor ayrıca aşısını yaptırdığınız iğnenin size ne zaman yan etkisi olacağını asla ne ben ne siz nede herhangi bir bilirkişi tahmin edebilir bakarsınız yarın öbür gün değilde yıllar sonra allah etmesin allah kimsenin başına vermesin yarabbi sizde veya çocuğunuzda yan etki yapabilir ve yapacağı yan etkiyi hiç kimse hiçbir şekilde kestiremez, Ki kaldıki bu virüs havada asılı bir şekilde 15 dakika durabilen bir h1n1 virüsüdür sağlık personeli iseniz muhakkak bunu bilmeniz gerekir saygılarımla aliharbiye
bugun itibari ile çok hastayım.... :(
dikkat ettinizmi dün tv lerde dönüyordu baktılar bu iş aşıyla olmayacak mucize ilaç diye reklamalrı dönüp duruyordu şimdi herkesin gözünü ilaca cekmeye başladılar resmen rant sanırsam
minoset daha önce kullandım bir kaç kez, evet etkili.Alıntı:
ama bu advil denen ilaç felaket bişey. yazın ortasında böyle hastalanmıştım yine advil içtim ve 1 saatte beni ayaklandırmıştı. şimdide çok iyiyim.
daha dün sabah kolumu kaldıramıyordum, bugun sanki hiçbişey olmamış gibiyim :)
geçmiş olsun basri kardeşim iyileştiğine sevindim!