arkadaşım aştığın 2 gb faturanı ne kadar etkiliyor bildirirmisin.saygılar
Printable View
arkadaşım aştığın 2 gb faturanı ne kadar etkiliyor bildirirmisin.saygılar
normalde 30 ytl gelmesi gerekirken 60 ytl geliyor
arkadaşım aştığın 2 gb fatuaranı ne kadar etkiliyor bildirirmisin.saygılar
:49: :49: :49: :49: arkadaşım 142. mesajda yazdıkya !!!!:49: :49: :49: :49:
ben son 3aydır 55 ile 60 arası fatura ödedım..
Malesef Bazı Aylar Limiti Aşıyorum 9 Gb Olduğu Zamanda Oldu Ama Faturayı Görünce Geleçek Sefer Aşmıçam Diyorum Gene Aşmışım 7 Gb Sanırım Ben En Iyisi Sınırsıza Geçsem Eyi Olçek Galiba
eski bir konu bu ama cevap vereyim...
eve internet alalı 20 gün oldu...kota ya baktım 4,5 gb olmuş...nasıl olur dedim...ben bişey indirmiyorum...bir gün mutfağa gidip bişeyler alıp geldim. baktımki internet bağlantısı simgesindeki iki mönütör yanıyor...halbuki internette falan da değilim. bir açtım 12 milyon küsür bayt olmuş halen daha devam ediyor...nasıl olur diye araştırırken güncellemeler gözüme takıldı. hemen iptal ettim...ö güne kadar milyonlarca bayt gitti demekki farkedemeden...birde bir virüs bulaştıki düşman başına...neyse bu konu dışı...
selametle...
ya arkadaslar insan mecbur olmasa sınırlı adsl kullanmaz.ben 3 ay sınırlı adsl kulandım.zor sabrettim.simdi sınırsıza gectim.cok rahatladım.istedigim seyi indirebiliyorum.video oyun program artı radyo-tv.oh dünya varmıs.gecen ay 18 gb yükleme yapmıstım.sınırsıza gecmeyi tavsiye ederim..............
bizde allaha şükür aşma olmadı.
arkadaşlar bu telekomun kampanyalı adsl lin de sanki ali cengiz oyunu var.normal faturalılara göre çok kota yiyor.