sagolasin usta
sagolasin usta
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz samsung sımart tvye şu programı kuramadım derken filaş belege yükledimmi direk içbiryere bir işlem yapmadan dosyalardaki olam m3u kanaları gösteriyor benim sormak istedim şu internet tv denilen şeyi benbulamadım veya ben kendi baştan beri yalış okuyup yanlış yapıyorum kuladıgım tv ue40h6270 sımart tv yani ben ne oturum açıyorum nede develop yazıp nede şifre yazıyorum :devilprv:
ellerine saglik usta:clap2::
Yunus kardesim hangi ulkede bulundugunla ilgili olabilir ama Tr'de isen app'in olmasi gerekir eger Trde degilsen dns degistirip bulundugun ulke disinda app'in bulundugu bir ulke sec olmaliAlıntı:
"If you have LG Smart TV, you can download the application (free test version and a paid one) in the official Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. in your country. If there is no possibility to buy paid apps in your country, try signing up in Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. and buy the app from there (see Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )."
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linki incele lutfen kolay gelsin
:459956: Ok I'll do...
sagolasin
Teşekkürler
tşklr
Merhaba arkadaşlar forma yeni üye oldum. Emek verenlerin emeğine bilgisine sağlık teşekkürler
DENEYELİM
:tomato:deniyelim
tskler
tesekkurler
tesekkürler
deneyecem simdi
bende 40 f 6800 var.söylenen herşeyi yapıyorum. error development 002 hatası veriyor.yardımcı olurmusunuz
sagol usta
kardeşim en kolay yukleme yeri ulango tv . oturum açıp uye oluyorsun orada yukleme ıp adresi var tvden devolop oturum çıyosun pcden ulangotv den seçiyorsun okeyliyorsun.verilen ip adresini tvdeki ipin yerine yazıyorsun aramaya başlıyorsun ve aynen tvye geliyor en ıyısı seyitürk pogramı bide vebtv kolay gelsin
tşkrler
tesekkurler saol
Saolasın
Teşekkür
teşekkürler :)
dosya acılmıyor hata veriyor nerde hata yaptım indirmekle mi.
Uygulama D serisi icin gecerlimidir?
tesekkürlerr
tesekürler
teşekkürler
tşk ederım saolun var olun
cok tesekkürler hep aradim buldum en sonunda
emege saygi
tesekkürler denyeceğim
Tesekkür
TEŞEKKÜRLER
eline sağlık
Teşekkürederim işe yarıyormu diye bakacağım
çalışıyor mu acaba?
arkadaslar ne usbden kullanabiliyorum ne de ip girip tvden indiremiyorum. yardım edin.
Nasıl indiricem
tesekkurler
Teşekkürler deniyeceğim
Teşekkürler iyi olmuş
tesekkurler
EMEĞİNİZE SAĞLIK
smart tv ip adresi hata veriyor değiştimi acaba?
teşekkürler
teşekkürler
tesekkürler
saoln
iptv yi kullanabilmem icin nstreamlmod 2.54tr dasyasini indirmek istiyorum.Bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
Selamlar
tesekkurler
Tskler arkadaslar bu program hala calısıyormu
Tskler usta. Bi deneyelim
güzel bir uygylama deniycem.. paylaşım için çok teşekkür
teşekkürler
vestel smart ta çalişirmi bu
teşekkürler
deneme yapıp bilgi verelim