Bu yıl 8 Mart'ta Paris'te düzenlenecek Bayanlar Euroleague All-Star kadrosuna F.Bahçeli Nevriye Yılmaz da çağrıldı. Yapılan oylama sonucunda 3. kez All-Star kadrosuna seçilen Nevriye, "Gururluyum. Türk basketbolunun da bir yerlere geldiğini göstermesi açısından seçilmemin ayrı bir önemi var" diye görüş bildirdi.
11-02-2009, 20:49
sarıkanarya_41
Yıldırım: Carlos'u aldığıma pişmanım
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sarı-lacivertli takımın Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, İstanbul Belediye karşısında çok kötü oynadıklarını belirtirken, yenilgide Olimpiyat Stadı'nın da rolünün büyük olduğunu kaydetti.
Pişman oldum
"İki çok büyük yıldız daha alabilirdik. Ama heves mi bıraktılar! Carlos ve Anelka'yı getirdiğime bile pişmanım....
Takımın ligdeki konumu yüzünden zor günler geçiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. İşte satırbaşları: "Bilen-bilmeyen konuşuyor. '750 milyon dolar harcadı' diyorlar. Doğru, harcadım. Ama o parayı otel odalarında yemedim, F.Bahçe'nin geleceğine yatırım yaptım. Stadı yeniledik, Samandıra'yı bitirdik, Dereağzı'nı ve Sosyal Tesisleri modernize ettik."
Heves mi bıraktılar "Saracoğlu'nu yeniden yapalım desek, kaça inşa edilir? O stat için Türkiye'ye UEFA Kupası finali verdiler. Futbol takımımız, 100 milyon euro harcandığı halde nasıl Avrupa'dan elenirmiş! Aslında elenmezdi. Bir-iki dünya yıldızı daha transfer edebilirdik. Ama heves mi bıraktılar. İnsanların rüyalarına giren yıldızları, Roberto Carlos ve Anelka'yı transfer ettiğime bile pişman oldum."
11-02-2009, 20:49
sarıkanarya_41
Suçlu hocadır
Sistemi eleştirerek faturayı Aragones'e kesen futbolcular kendilerine de dokundurdu: Bir an önce toparlanmalıyız!.
Anlayamıyoruz
Fenerbahçe'nin Türk oyuncularıyla Brezilyalılarının gizlice toplanıp "Neden bu duruma düştük" değerlendirmesi yaptıkları öğrenildi. Genellikle Aragones suçlanırken, bu durumun Alex vasıtasıyla yönetimle paylaşılacağı konuşuluyor. Futbolcuların şu şikayetlerde bulunduğu belirtildi: "Hocanın ne yapmaya çalıştığını anlamıyoruz. Bu nasıl sistem, bilen yok."
Adam kayırıyor "Oynamamız gereken oyun bu değil. İyi bir takımız ama bunu sahaya yansıtamıyoruz. Daha cesur kadrolarla sahaya çıkmalıyız. Korkak tavuklar gibiyiz! Semih bu takımın en büyük güçlerinden biri ama nedense sahada yok. Hoca adam kayırıyor ve hep burnunun dikine gidiyor. Yeterince taktik idman yapmıyoruz. Biz de de kabahat var, bir an önce toparlanmalıyız."
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
11-02-2009, 20:50
sarıkanarya_41
Güiza ya gider ya da kovarlar
Güiza'nın ayrıldığı sevgilisi Nuria Bermudez, sarı-lacivertli oyuncunun Türkiye'deki günlerinin sayılı olduğunu belirtti. Nuria, "Ya o gidecek ya da F.Bahçe onu gönderecek" dedi. Eski sevgili, "Bazı Türk oyuncular ona pas vermiyor. Yoksa daha çok gol atardı" açıklamasını yaptı.
sarıkanarya_41
Ruhu satın alamazsın
"Bizler sahaya çıkınca kalbimizle oynardık. Gidenin yeri dolmadı".
F.Bahçe'den usulsüz şekilde ayrıldığı için FIFA tarafından tazminat ödemeye mahkum edilen Appiah "Tuncay, Aurelio ve ben gittikten sonra F.Bahçe büyük güç kaybetti. Biz sahada kalbimizle oynuyorduk. Takım ruhu olmadan başarı gelmez" dedi. Gidenin yerinin dolmadığını savunan Ganalı oyuncu, "Tuncay da Aurelio da taraftar için gerçek kahramandı" diye konuştu. Appiah, F.Bahçe'yi çok sevdiğini ve eski resimlere bakıp ağladığını sözlerine ekledi.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Favori Fenerbahçe
Dünyanın en iyi 15 teknik direktörü arasında gösterilen Sırp hoca Ljupko Petroviç, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayının Fenerbahçe olduğunu söyledi. Sırbistan'ın Voyvodina takımını çalıştıran ve kamp için Antalya'da bulunan Petroviç, "Türk ligini çok iyi tanıyorum. Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı yüzde 53'tür" iddiasında bulundu.
11-02-2009, 20:51
sarıkanarya_41
'Tek çare Parreira'
F.Bahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, "Ben olsam Aragones'i yarın sabah görderirim, yerine de Güney Afrika Milli Takımı'ndaki görevinden istifa eden Parreira'yı, daha şampiyonluk yarışından kopmamışken getiririm" dedi. Şen, Güiza'nın ise tek forvet oynadığı için başarısız olduğunu kaydetti.
sarıkanarya_41
Carlos: Stat iyi değildi
Sarı-lacivertli takımın Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, İstanbul BŞB karşısında çok kötü oynadıklarını belirtirken, yenilgide Olimpiyat Stadı'nın da rolünün büyük olduğunu kaydetti. Sambacı, "Böyle bir statta oynamak, bizim gibi pas yüzdesi yüksek takımlar için çok zor. Böyle garip bir statta ilk kez maç yaptım" diye konuştu.
sarıkanarya_41
En büyük 9. derbi
Fransız futbol dergisi France Football, Avrupa'nın en önemli 10 derbisinde F.Bahçe-G.Saray'a 9. sırada yer verdi. Dergi, "Galatasaray, liseye dayanan temeliyle Batı'ya daha yakın oldu. Fenerbahçe ise burjuvazinin takımı ve daha popüler" ifadelerini kullandı. Listede Celtic-G. Rangers derbisi 1. sırada.
11-02-2009, 20:52
sarıkanarya_41
Kararını verdi: Aday
Mayıs ayındaki kongrede aday olup olmayacağını henüz resmi olarak açıklamayan Aziz Yıldırım'ın kararını kesin olarak verdiği ve yeniden başkanlığa adaylığını koyacağı öğrenildi. Yıldırım'ın, "Daha yapacak çok işim var" dediği belirtildi.