ya ustacım bunu yaparken şu okeyde bekleyince kilitli kanal 30 saniyede açılıyor bunuda bir düzeltelim çaLIŞMALARA TEŞEKKÜR EDERİZ iyisiniz
ya ustacım bunu yaparken şu okeyde bekleyince kilitli kanal 30 saniyede açılıyor bunuda bir düzeltelim çaLIŞMALARA TEŞEKKÜR EDERİZ iyisiniz
Arkadaşlar yazılımı fırsatı olan birisi deneyip sonucu yazsın lütfen. Valla sen olmasan empresario kardeş GM 11000 sericilerle, Acikocular ortada kalakalmıştık. Ellerine ve emeğine sağlık. Teşekkürler.
Saygılar.
D+ nedir arkadaşlar? Okudum ve anlamadım da...:(
Teşekurler emre hemen deniyorum
tşk ler emre yazılımlar için
Yazılımd d+ lar acıyor.tps auto hayırlı olsun . aciko buyuksun
Yazılımlar gm nin ci ve cim modellerinde sorunsuz çalışıyor...tps ler 30-40 saniyede açılılıp bissler full çalışıyor...
fakat gm 20200 fta da 4221 fta yazılımı yüklenince cihazda ses sorunu ve ön display yok oluyor...
Ustalara teşekkür ederiz. Elleriniz dert görmesin.Bu makinayı aldığım için pişman olurken imdadıma yetiştiniz.Çünkü diğer makinalrda güncel yazlımlar hızla gelişirken aciko biraz geri kalmıştı.Sağolasaınız
Ustam bu keylerde biss menüsünde hala ispanya liigini yayınlayan kanalın keyleri yok. Birde tpslerde takılma oluyor bu normalmi