Başka usb denedim onda problem devam ediyor sorun yazılımla alakalı olabilir 34.23 yazılımı var olmazsa 34.25 yukleyeyim akşam gelince ustad 34.25 yazılımını yukleyince tekrar o yazılımı editlemekmi lazım
Printable View
Başka usb denedim onda problem devam ediyor sorun yazılımla alakalı olabilir 34.23 yazılımı var olmazsa 34.25 yukleyeyim akşam gelince ustad 34.25 yazılımını yukleyince tekrar o yazılımı editlemekmi lazım
bende dun akşam netflixe uyelik actım ucretsiz 1 ay deneyecem bakalım nasıl artık ulusal kanallar ve turksat uydusundaki kanallara insanın bakası gelmiyor akşama kadar kayıp bulundu programları taraflı haber programlarından sıkıldım belgeseller sinema kanallar ve değişik şeyler arıyor insan netflixi lost in space için uyelik actım özellikle :)
Teşekkür ederim faydalı bir paylaşım
çifte ekran özelligi ve 3d lerde aktif oldu tv de çifte ekran bölümü calısıyor benim tv de gözlükler yok ama göruntu üst üste biniyor acayip birşey ya bu tv modlama olayı vestel tv üretmiş yazılım aynı özelliklerde aynı daha fazla model görüntüsü vermek için sanırım yazılımdan kısıtlamış galiba acınca acılıyorAlıntı:
3d gözlük sipariş ettim vestelin sayfasndan bakalım calısacakmı çifte ekran gözlükleride ayrı satılıyor sanırım