saddamın asılması islam dünyasında şiilere karşı nefretin artmasına dolayısıyla iran ın yalnız kalmasına neden olacaktır buda iran asaldırmak isteyen israilin işine gelmektedir önümüzdeki dönemde sıcak gelişmeler olması kaçınılmaz gözüküyor.
Printable View
saddamın asılması islam dünyasında şiilere karşı nefretin artmasına dolayısıyla iran ın yalnız kalmasına neden olacaktır buda iran asaldırmak isteyen israilin işine gelmektedir önümüzdeki dönemde sıcak gelişmeler olması kaçınılmaz gözüküyor.
herhangi bir idamı doğru bulmak mümkünmü asla sadece çocuk tecavüzcülerini beslemeden hemen asmalı
arkadaşlar adam gitti ama kalanların çektikleri daha çok bu gözardı ediliyor bakın petrol gelirlerinin yüzde 70 i 30 yıl sömüreleçek bundan bizim çıkarmamız gerekenler daha çok onu çıkarmamız dileğiyle
guya medenıyetın beşigi oldugunu savunan ulkelerın bu kadar cag dişi oluşlarına bu ıdam sayesinde acıga cıkardılar:Smiletabar :puah:
Evet asılmamalıydı. Ama madem Allahın adaleti var. Bekleyelim sebep olanlarında sonunu merak ediyorum. Saddam dan daha beter olabilir onların akibeti şimdilik bekle gör..
hayır!! dünyada saddamdan daha sadam olan nice sadamlar var ama onlara kimsecikler gıkını cıkaramıyor helal olsun ama onlarada biri dur der şamarını vurar ona havale ediyorum kalan sadamları.
Bence Karar DoĞru Fakat Uygulama Şeklİ YanliŞ. Bence TÜm DÜnyada Eger Mutlak ÖlÜm Cezasi Verİlecekse Bunun Yolu DaraĞaci Ve Ya Kelle Kesme DeĞİl Bazi Ülkelerİnde Halen Yasalarinin İnfaz Şeklİ Olan Zehİrlİ Enjeksİyon Yapilarak Olmaliydi. Zaten Bu TÜr İnsanlar Organlarini BaĞiŞlamayacaklari İÇİn O Konuda Da Bİr Sorun TeŞkİl Etmez. DÜnya ÜstÜnde HİÇbİr Canli BoĞularak ÖldÜrÜlmeyİ Hak Etmİyor Bu Saddam HÜseyİnde Olsa. İĞne Yapip İnfaz Edİlmelİydİ Bence. Herkesİn Fİkrİne De Saygi Duyuyorum.
Saygilarimla.
slm.bende katılmıyorum.idam edilmesi gereken bir sürü insan varken(en başta apo) neden saddam?cevap vereyim çünkü orta doğuda tek diktatör,tek cesur adamdı da ondan.vatanın ve milli gelirini tek satmayan insandı.petrol bir noktada insanların ekmeğiydi,bunuda geçelim israile musallat olmasın diye,hadi bunuda geçelim diyelim ve kürt sorununu çözen tek adamdı.yani bizim yapamadığımız pkk olayını ortadan kaldırıyordu.DR.ONUR CAN POLAT.
Saddamın idamını haklı buluyormusunuz
ANKET SONUÇLARI
Evet İdamı Yerinde Karar 9.97%
Hayır Kesinlikle dogru bulmuyorum 90.03%
Oylayanlar: 291 Kişi
ANKATE KATILAN VE TUM YORUM YAPAN ARKADAŞLARA TEŞEKKURLERİMİ BİR BORÇ BİLİRİM