her gün güncellemeler olmuuyorki ayda yılda bir önemli programları çıkarıyorlar onları güncelleyip tekrar güncellemeyi kapatıyorum hem pc yide kasmasın diyede kapatıyorum :45:
Printable View
İşte siz de söylüyorsun hergün güncelleme olmuyor diye madem öyle evet doğrudur hergün yok , öyle ise pc yi neden kassın ki.Bırakın o zaman kendi güncellesin.Yani anlamadığım bir çekinceniz mi var da güncellemeleri kapatıyorsunuz. Tercih tabiki sizin ister güncellersiniz ister güncellemezsiniz yada istediğinizde güncellersiz.Alıntı:
Saygılar,
Ammada sordum da ne oldu , bunda kızacak ne var arkdaş üstelik Moderatorssünüz tavrınız çok da hoş değil,hani bir laf vardır imam böyle yaparsa cemaat te ......, cevap verme o zaman arkadaşım.Alah Alah............:nono::
Lisanslı xp mde yazılım sahteciligine dikkat edin uyarısı çıkıyor her gün birkaç sefer ne yapmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar
az evvel bana microsoft ikide bir uyarı vermeye başladı.benim xp orjinal olmadığı için sanırım.ama ben de illegal yoldan orjinal yapılan program la yaptığımı sanıyordum.acaba bu konu hakkında bilgisi olan bilgi verebilirmi.şimdiden teşekkürler.kolaygelsinAlıntı:
not:yukarıdaki şemada görüldüğü gibi benimde yeşil yanmakta
otomatık guncelleme ve uzaktan yardım seçeneklerını kapayın.kapadıysan da alıyorsan şans mı demek lazım bılmıyorum.bende o tarz yontemle bır seyler yaptım orjınal gozukuyor bı sorun olmadı.bazen guncellemelerı acıyorum kapıyorum henzu bısey olmadı.
ben bu konu açıldığı tarih olan 18 şubat civarında otomatik güncellemeleri kapattım
tanıdıklarıma da konuyu anlatıp kapatmalarını bildirdim
bu konu hep böyle devam edecek mi
otomatik güncellemeleri almamak bilgisayara zarar verebilir mi
yoksa otomatik güncelleme almadan 2 aydır idare ettiğimiz gibi bundan sonra da devam edebilir miyiz
birde yukarıda western 32483 arkadaşımız yazılımın orjinal olup olmadığını anlamak için KONTROL XP ye tıklamamızı söylüyor
ben tıkladım yeni bir yazılım proğram çıkıyor çalıştırmak istiyormusunuz diye soruyor
evet dersek vede yazılım orjinal değil ise sadece bunu yani orjinal olmadığını mı öğreniyoruz yoksa orjinal olmadığı belli olduğundan bilgisayarımız tehlikeye de giriyormu
bu konular hakkında bilgi verirseniz memnun olurum
biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim