MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
YAZILIMLAR TÜRKİYE'DE İLK SUPERSAT TEAMTARAFINDAN YAPILMIŞTIR .!!!
SUNNY 02.03.MAYIS.2007 YAZILIMLARI !!!
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN
CİHAZINIZDA BAŞKA BİR YAZILIM VARSA İLK Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
YÜKLEYİN..!!
KANAL KİLİTİNİ AKTIF EDEMEYENLER
SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın SARI tuş ile keyleri load default yapın sonra exit'ten çıkın.menu sistem kurmaya girin.kanal kilitli konuma gelin
sag tarafa geçin açık konumuna getirin.
Açık konuma gelmiyorsa kanal kilit menüsünde iken cihazı arka anahtardan kapatıp açın.
kanal kilidi acık konuma gelecektir.......
Kod:
ABSAT AUTO OK
D+ OK
PREMİER PAKETİ AÇMAMAKTADIR
SRG AUTO
LA LİGA OK
SERİ A - PREMİERE LİG OK
RAİLER OK
FOX SERBİA OK
FOX SPORT OK
JETİX HOTBİRT OK
BABYTV OK
SİRİUS OK (HUSTLER TV)
TELSTAR OK
MTV OK ASTRA
EASY TV OK ASTRA
D+LAR İÇİN VERİLEN KKE+ DOSYASINI YÜKLEYİN
ELLE FİX CW *** GİRMEK İÇİN.. FİX CW *** MENÜSÜNE *** EKLEMEK İÇİN İLK ÖNCE KIRMIZI TUŞA BASIYORUZ SONRA İNDENTLERİ VE KEYLERİ YAZIYORUZ SONRA KUMANDA'DAN P+(CH+) TUŞUNA BASIYORUZ SONRA OK TUŞUNA BASIYORUZ İŞLEM TAMAM *** EKLENDİ KOLAY GELSİN.. FREKANS EKLEME SORUNU YAŞAYANLAR YAZILIMLARDA FREKANS EKLEME SORUNU YAŞAYANLAR KANAL ARAMA BÖLÜMÜNDE BULUNAN UYDU LİSTESİNDEN ÖNEMSİZ OLAN 1 VEYA 2 UYDU'YU SİLİN SORUN ORTADAN KALKACAKTIR....
YAZILIMLARDA RADYO ARKA FON DEĞİŞİKTİR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sunny at 9040 cıxz için bir şeyler yokmu ? bu formda bununla ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
h/w v12.c1.a5
loder:v2.1.9
03-05-2007, 09:45
MEMEDİM
SUNNY - ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK (03.04.MAYIS.2007 )
yazılımları 1.nci mesaja eklenmiştir
03-05-2007, 17:13
mskoc2005
Alıntı:
MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı
YAZILIMLAR TÜRKİYE'DE İLK SUPERSAT TEAMTARAFINDAN YAPILMIŞTIR .!!!
SUNNY 03.04.MAYIS.2007 YAZILIMLARI !!!
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN
CİHAZINIZDA BAŞKA BİR YAZILIM VARSA İLK Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
YÜKLEYİN..!!
KANAL KİLİTİNİ AKTIF EDEMEYENLER
SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın SARI tuş ile keyleri load default yapın sonra exit'ten çıkın.menu sistem kurmaya girin.kanal kilitli konuma gelin
sag tarafa geçin açık konumuna getirin.
Açık konuma gelmiyorsa kanal kilit menüsünde iken cihazı arka anahtardan kapatıp açın.
kanal kilidi acık konuma gelecektir.......
Kod:
ABSAT AUTO OK
D+ OK
PREMİER PAKETİ AÇMAMAKTADIR
SRG AUTO
LA LİGA OK
SERİ A - PREMİERE LİG OK
RAİLER OK
FOX SERBİA OK
FOX SPORT OK
JETİX HOTBİRT OK
BABYTV OK
SİRİUS OK (HUSTLER TV)
TELSTAR OK
MTV OK ASTRA
EASY TV OK ASTRA
D+LAR İÇİN VERİLEN KKE+ DOSYASINI YÜKLEYİN
ELLE FİX CW *** GİRMEK İÇİN.. FİX CW *** MENÜSÜNE *** EKLEMEK İÇİN İLK ÖNCE KIRMIZI TUŞA BASIYORUZ SONRA İNDENTLERİ VE KEYLERİ YAZIYORUZ SONRA KUMANDA'DAN P+(CH+) TUŞUNA BASIYORUZ SONRA OK TUŞUNA BASIYORUZ İŞLEM TAMAM *** EKLENDİ KOLAY GELSİN.. FREKANS EKLEME SORUNU YAŞAYANLAR YAZILIMLARDA FREKANS EKLEME SORUNU YAŞAYANLAR KANAL ARAMA BÖLÜMÜNDE BULUNAN UYDU LİSTESİNDEN ÖNEMSİZ OLAN 1 VEYA 2 UYDU'YU SİLİN SORUN ORTADAN KALKACAKTIR....
YAZILIMLARDA RADYO ARKA FON DEĞİŞİKTİR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ÜYE SAYINIZ ÇOK FAZLA OLABİLİR AMA BEN HALA BÖYLE BÜYÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİNİZ FORMDA
SUNNY AT 9040 CIXZ
H/W V12.C1.A5
LODER:V 2.1.9
S/W V02.00.06
LOST UPDATA:NOV 10 2006
RECEVER ım İÇİN BİR YAZILIM BULAMADIM
YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM
tşk.
03-05-2007, 20:33
mertcan25
teşekkürler ustad
03-05-2007, 21:43
newceri
cok sagol emegine saglık
04-05-2007, 03:39
gamber
çok teşekkürler üstadım. yalnız her yüklemeden sonra kup ta en son (yükleme bitti) (BAŞARISIZ) yazıyor. ama kanalları da açıyor. nedenini çözemedim. hepinize teşekkürler
04-05-2007, 07:52
Simba
Alıntı:
gamber Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkürler üstadım. yalnız her yüklemeden sonra kup ta en son (yükleme bitti) (BAŞARISIZ) yazıyor. ama kanalları da açıyor. nedenini çözemedim. hepinize teşekkürler
Kup editlendigi için öyle yazıyor basarısız yazsa bile flaş yazdıktan sonra sorun olmaz
04-05-2007, 09:39
MEMEDİM
SUNNY- ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK (04.05.MAYIS.2007 )