bende hayırlı buluyorum akp de en dogru kararı verdi...!!!
Hayırlısı neyse o olsun...!!!
bende hayırlı buluyorum akp de en dogru kararı verdi...!!!
Hayırlısı neyse o olsun...!!!
arkadaşlar artık gözünüz aydın artık türkiyede taşalar yerine oturuyor.Bu sefer demokrasi adımlar atılmıştır artık askerlerin (TSK) değil de milletin sözü geçecek gibi.Hepimize hayırlı uğurlu olması dileğiyle.:):):):):):):):):):):):):):):)
bencede olumlu
en azından siyasetin çinden gelmiş birisi
sn sonsuzluk nekadar saçma bir benzetiş yapmışsın Abdullah diye allahı gül diye peygamberi kıyaslamışsın bu akp liler abdullah gül yada kim olursa olsun bu partiye ait olan hiçbirisinin Allah ve muhammedle hiçbir alakaları yok onların Allahı ve muhammedi onları kukla gibi yöneten şeyhleri ve bağlı oldukları maddiyatçı makam şan ve şöhret esiri olan tarikatlar ve irandaki mollalardır..
bakın irana kadınlar üzerindeki yasaları azbile bulmuşlar daha katı yasalar çıkaracaklar ...ne şerefsiz bir ******ki bu molla *****yaptığı halkın giyimine kuşamına a dan z ye herşeyine karışıyorlar özgürlük denen hiçbirşey kalmamış şah rıza pehleviden sonra humeyni şerefsizinden buyana ülke dahada berbat olmuş tüm hakimiyet halkın elinden alınmış molla denen götü boklu şerefsizlerin olmuş....işte akp yi fazilet partitlilere maddi destek veren onları yönetende tarikatlarıda yöneten kukla gibi kullananda iran devleti...bu gün bu akp bu irancı zihniyete sahip beyinleri yıkanmış kuklalardan başka birşey değil...ülkemizdeki tarikatlarda beyni yıkanmış gerici iranın görüşünü benimsiyor onlardan destek aldıkları için....bugün akp nin oluşturmak istediği devlet biçimi iran biçimidir...yani ellerinden gelse gizlice iranla anlaşıp ülkeyi irana teslim ederler birer mollada onlar olur başımıza molla kesilirler amaçlarıda bu zaten....Allaha çok şükürki askeriyemiz var sezerimiz varlaik ve %80 atatürkçü halkımız varda buna fırsat bulamıyorlar...ama sezerde gidiyor yerine abdullah gelirse cumhurbaşkanıda irancı başbakanda irancı şeriatçı olursa istedikleri yasaları sezer engeline takılmadan çıkartarak istedikleri gibi at oynatacaklar işte ozaman türkiyeyi kaybettik başımız sağolsun birbardak soğuk su içip hazmederiz herhalde...bunların olmaması için anavatan ve diğer partiler gülün c.başkanlığını onaylamamları lazım onaylarlarsa eğer onlardan derim ben...bence başbakanı nasıl halk seçiyorsa c.başkanınıda halk seçmeli....tüm dünyada c.başkanını halk seçiyor birtek bizde meclis seçiyor ..madem ab yi istiyor avrupaya ayak uyduruyorsak avrupa gibi c.başkanını halk seçsin..türkiyede ufak birşey olunca baskı yapan amerika avrupa nerde şimdi c.başkanını halk seçerse sizi avrupaya alırız diye baskı yapsalarya ....türkiyenin herşeyine karışıyorlar herdediklerini yaptırıyorlarda en gerekli anda neden sesleri çıkmıyor...bence halk sokaklara dökülüp ne akp yi ne a.gülü istiyoruz türkiye laiktir laik kalacak akp istifa gül çankayaya sakın yaklaşma gibi sloganlar atıp bunlara karşı olduklarını göstermeliler...recai kutan ve akp lilerden başka kim gelirse gelsin kabülümdür...slmlar...
maho02 sezer dinsizde bunlar çokmu dinli sezer bunlardan daha müslüman bence...hiçolmasa insanların dini duygularını sömürerek iktidara gelmiş değil sezer...sen ve senin gibi düşünen azınlığın yüzünden bu dinle alakası olmayan din sömürücüleri yönetiyor şimdi bizi ...hiç başbakanlığada cumhurbaşkanlığınada yakışmıyor bu yedi denizin dışarı attıkları...inşallah tek duam bu şeçimde bunlar silinir ve birdaha ülkenin başına gelmek bunlara nasip olmaz...
:45: milletimize ve vatanımıza hayırlı olsun ben olumlu buluyorum
kullandıgınız kelimelere dikkat ediniz bir daha uyarmam sizlere bu ankette siyası görüşünüz sorulmadı sorulmazda sadece görüşünüzü güven ortamını olumlu veya olumsuz olarak degerlendirin konuyu saptırmayın ve karşılıklı atışırsanız bundan sizler zararlı çıkarsınız unutmayın bu ülkede yaşıyoruz hepimiz kardeşiz halkın iradesine saygı duyalım lütfen
ertex74 bu sayfaya kadar neler söylüyorlar bende onların ateşine kapılıp yorumlarda bulunmak istedim ...lütfen onlarıda beni uyardığınız gibi uyarırsanız benden sonra gelecek ve bengibi gaza gelip ateşli konuşacaklarıda önlemiş olursunuz....slmlar..
valla tek kelimeyle söyleyeyim:OLUMSUZ....birincisi parti başkanının siyasi yasağı kalkana kadar hülle yaparak parti başkanının emri altında başbakanlık yapmıştır....ikincisi bu zat dışişleri bakanı olarak görev yaptığı sürece türkiye dış siyasette tam anlamıyla dibe vurmuştur..türkiyenin itibarı kalmadığı gibi sözüde geçmez olmuştur...tabi bu işte amerikaya kazık atıp teskereyi geçirmemelerininde rolü var...her ne kadar illet olsam bile amerikadan söz verilmişse tutulmalıdır...en nihayeti karşındaki dünya devi....üçüncüsü başbakanken parti başkanının güdümünde çalışan birisi cumhurbaşkanıyken hükümetin yanlış yaptığı işlere suskun kalırmı kalmazmı??????....dördüncüsü solcu olan sezer sol terör gruplarının militanlarını affetti...peki bu zatın islami teröristleri affetmeyeceğinin garantisi varmıdır????.....bu listeyi uzatabiliriz.....ancak son bir şey söyleyebilirim....şimdiki cumhurbaşkanımız olan zat,başbakanlarımız (Ecevit,Gül ve Erdoğan) ve dış işleri bakanımız sayın gül bu ülkenin 7 koca yılını çaldılar.....2000 yılı ile 2007 yi lütfen kıyaslayalım.....sırf dış politikada bile ciddi prestij kaybımız var....cumhurbaşkanı gidiyor.....yerine gül gelecek...peki sac ayağının üçüncüsü kim olacak?????...o gelen kişiyle birlikte erdoğan-gül ikilisi bu ülkenin kaç yılını daha heba edecekler merak ediyorum......ha şunuda söyleyeyim...şimdiki cumhurbaşkanının yerine 7 yıl boyunca bir beton otursaydı daha faydalı olurdu....yerine kim gelirse gelsin muhakkakki daha iyi olacaktır.......ama kaybolan 7 yıl maalesef geriye gelmeyecek...selametle
ve son olarak herkesi uyarıyorum siz üyeler olarak size yakışan seviyeli olmanızdır kimse kimseyi suçalamasın burdaki azminizi siyasi görüşünüzü
bunu millet ve halkınız için hayata geçirin ama burdaki gibi seviyesiz olursa
bundan ne halkımıza ne milletimize hayır gelir kısır çekişmelerden yıllardır bu halk
millet çok çekti enerjinizi milletimizin yolunda harçayın yoksa birbirinize sataşarak bir yere varılmaz bu ülkede sabahtan beri sizleri izliyorum birbirinize
kin kusuyorsunuz adeta ayıptır utanın hepiniz kardeşsiniz siyaset bir hizmettir
halka hizmettir temelinde halkımıza hizmet vardır bu bir yarıştır hizmet yarışı
iyi olan kazanır daima buna halkımız karar verir ...
saygılar