adsl nasıl fiat indiki ben aynı para telefonda zamlı türkiyede indirirm nasıl oluyo ben anlamıyorum keşke başka seçenek olsa
adsl nasıl fiat indiki ben aynı para telefonda zamlı türkiyede indirirm nasıl oluyo ben anlamıyorum keşke başka seçenek olsa
vurun abalıya evet indirdiler kime mi zenginlere fabrikatörlere indirim vatandaşa ise bindirim yaptılar internet cafelere indirim evcilere bindirim yaptılar bunlar milleti aptalmı sanıyorlar acaba yaptıklarına kendileri inanıyorlar mı
indirim yapmak kota artırmaklamı oluyor hala milleti enayı yerine koyuyorlar ben zaten aylık ortalama 2 gb kullanıyorum limiti 3-/4 e değil 14 gb ye çıkartsa ben yine aynı kullanacam 29 19 a düyerse o zaman indirim olur kullanmadığım kotayı artırsalar ne artırmasalar ne
bunlar özelleştirmenin sonuçları.Memlekette hala özelleştirmeleri savunanlar oldukça bunlara hazırlıklı olmalıyız.
Ben eskiden ayda 100 kontör civarı konuşup 7.5 YTL fatura ödüyordum. Şimdi ise 100 kontör civarı konuşma için 20 YTL'nin üstünde fatura ödemem gerekiyor. Yani indirimimiz! %200 civarı oluyor. Ayrıca bu kadar yüksek sabit ücretleri hangi yatırım veya hizmet karşılığı alabiliyorlar?
tam bir kazık hemde iki tarafıda sivri ev telefonumla hiç konuşma yapmadıgım halde 9 ytl geldi bende hemen iptal ettirdim iptal sebebini sormuşlar kendileri aynen şunu belirtmiş ihtiyacım olmadıgındasn dolayı diye işaretlemişler. bende her zaman ihtiyaç olur ama fiyatın pahallı oluşundan iptal ettiriyorum diye altına not düştüm.
tabi kendi kendilerini kandırdıklarının farkında degiller... nede olsa vatandaşı yolunacak kaz görüyorlar....:46: :46:
Keşke indirim olmasa indirim yapıyoruz diyorlar ama daha fazla geliyor.
dolaylı kazık
telekom indirim yapa dursun elimzdeki telefon cihazlarını satamaz olduk çünkü herkes hattı iptal ettiriyor cep telefonu sabit hattan ucuz bende evdeki telefonu iptal ettirmeyi düşünüyorum bide şu pos cihazları ve internet cepten kullanılacak olsa işyerininn bile hattını iptal ettiririm hiç düşnmeden türk telekom vatandaşı yolunacak bi kaz gibi görüyor bence yoluyorda tabiii :(