teşekkürler emmi usta gm 11300cı da açtı.elle girmiştim açılmamıştı.softcamla hallettim.:45:
teşekkürler emmi usta gm 11300cı da açtı.elle girmiştim açılmamıştı.softcamla hallettim.:45:
arkadaşlar merhaba 15300 cı gm cihazım var daha önce kanal düzenlemesi yaptım ve menü 5679 tuşladım.ancak şimdi emmi'nin bahsettiği ve güncellenmiş olan kanal ve softcami yükleyemiyorum yüklediğimde de kanalarda değişiklik olmuyor .menü 6382 yaptığımda da boş görünüyor.ilginize şimdiden teşekkürler.............
sevgili dostum ilgin için teşekkür ederim öncelikle,cihazımda gm nisan yazılımı yüklü ,yeni kanal listesini ve softcam ı yüklemeden önce ve yükledikten sonra , bunların aktif olabilmesi için ne yapmalıyım.kanal listesi için 5679 yapmış olmam neyi etkiler yeni yükleme de.
Çihazınıza yeni softçam yüklediğinizde Menü 6382 yazarak sifre bölümüne girdiğinizde keyleri resetleyiniz.Kumandadan aux in tuşuna basınız.Keyleri reset yapmazsanız yeni keyler aktif olmayabilir.Kanal listesini yükledikden sonra Menü 5679 yaparsanız yüklediğiniz kanal listesi cihazda fabrika ayarlarına kaydedilir.cihazı reset yaptığınızda kanal listesi aynen kalır.
yeni yazılımlarınızı bekliyoruz yazılımlar için teşekkür
iyi akşamlar benim 30300sky var şu an hustlere açmam için hangi yazılımı atmalıyım softcamı attım açmıyor sırasıyla hangi işlemleri yapayım açar acaba yardımınız için teşekkür ederim
Kardeş, GM 11000-20000 ve 30000 serisinin 22.12.2006 tarihli yazılımını yüklemen gerekir. Bilgilerinize.
Saygılar.