8000 lere ait son yazılım cıkmadı malesef:warn:
ilginize teşekkürler
arkadaşlar benim cihaz next ye 7500 cı bu cihazın diğer sistem bilgilerini nasıl öğrenirim bilmiyorum bu bir.birde buna hangi loaderle yazılım ve softcam *** atarım bunları bilmiyorum o kadar dolaştım forumda ilgili bi yer bulamadım şimdiden teşekkürler
Nextye 2000x cı plus makinama 06/02/07 tarihli yazılımı attım.cihaz bilgisinde 06/02/07 tarihli yazılım gözüküyor fakat cihaz a soft cam i atamıyorum.kanal listesini de yükleyemiyorum cihazla bağlantı kuramıyorum.birde önce 29/11/06 tarihli 613 inf yazılım yüklemeiştim şimdi614 inf le başlıyor.acill yardımm
merhaba arkadaşalar;
benim cihazımın modeli NEXT YE 2000X PLUS bu cihazıma yazılımı nasıl atabiliirm veya keyleri nasıl atarım
cihazla ilgili bilgi verirseniz sevinirim
tşk
next ye 7500 cı makinanın yükleme loaderi hangisi acaba arkadaşlar acil yardım.next tüm seri yükleme loaderlerine baktım ama hangisi olduğunu çözemedim.?
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşın hot birddeki antenini astra 19.2 ye çevirdim.Cihaz next YE-5000 xcı D+ güncel şifreleri elle girdim.Emu yu etkin yapmamama rağmen çözdüremedim.Keyleri elle Digital+4101 00 ve 01 olrak yazdım.Doğrumudur?bana yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
Arkadaşım dediğin şekilde keyleri girdim.Çalışmadı Zannediyorumki yazılım eski olay ondan kaynaklanıyor.Ben sunny yicim.Bu next ye-5000xci cihaza hangi yazılımı hangi loaderle atacağımı yazarsan memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.