yeterli görmüyorum kendi görüşüm.
saygılar.
Printable View
yeterli görmüyorum kendi görüşüm.
saygılar.
Hükümet isteyenleri özel hastanelerde kendi ssk sıyla tedavi ettiriyor. Ancak oradaki hizmet anlayışı nasıl tam bilmiyorum. Ancak ssk hastanelerini sorarsanız oraya sağlam gitseniz bile hasta çıkarsınız.
paran varsa adam gibi muayne ediyorlar pran yoksa yüzüne bile bakmıyorlar nesinden momrun olacağım
Büyük rantların döndüğü sağlık sektöründe, hastalar 2 nci planda kalmazmı? Parası olanın yaşayacağı, olmayanın öleceği, bu işi ben çözerim diyenin hala işin içinden çıkamadığı, dr lerin esnaf olduğu sektörde, uygar avrupa ülkelerinde verilen hangi hizmeti alabiliriz.
İyi ve sağlıklı günler dileğiyle.
Bizimde yaptıgımız o usta burası bilgi paylaşım platformu degilmi bu memlekete halkın kendini yönetmek için sectiklerine meclis bu yönetim biçiminede cumhuriyet demiyormuyuz.biri birşey söyledimi hemen hadi ordan cahil sen ne bilirsin demekmi akıllılık yoksa ona dogrusunu ögretmek onu aydınlatmakmı akıllılık yada bırak cahil kalsın biz malı götürelimi akıllılık bana sorarsan bir tane cahil dostum olacagına bin tane akıllı düşmanım olsun derim.buraya gelmemizdeki sebeb bir birimizin bildiklerini paylaşıp bu memlekete ne kadar daha faydalı oluruz asıl milliyetcilik bu bence yoksa hitler gibi kafaları kunpasla ölcüp ölcü uydu sen hakiki milliyetcisin senin ölçün uymuyor sen olamazsınmı demek veya yanlış bildigi bir şey varsa bak kardeşim öyle degil böyle demek gerekmezmi toplum dayanışmayla kalkınır kum taneleri nasıl cölleri oluşturuyorsa toplumlarıda bireyler oluşturur buda her bireyin bizce kıymetli oldugu anlamına gelir.öyleyse birbirimizle bilmediklerimizi paylaşalımda bilincli toplum olup cogunlukken azınlıklara kendimizi ezdirmiyelim degilmi.???
Bursa UludaĞ Ünİversİtesİn Dekİ Hİzmetlerİ HİÇ Beyenmİyoruz Her GİrtİĞİmİzde Farkli Bİr Sİstem Getİrİyorlar HİÇ Yola Gİrmez Denİlen Ssk Hastanelerİnde Bİle DÜzelme Oldu HerŞey Titir Tikir İŞlİyor Ama Ünİversİte Hastanelerİndekİ Rendeu Ve Kayit İŞlemlerİ İnsani Verem Edecek Sevİyede Daha Kolay Olabİlİr Bu Teklonojİyle İnsanlari Kuyruklarda Bekletmek Hİzmet İse Ozaman BİrŞey Demİyorum İyİ Hİzmet Var İŞİ DÜŞen Ler Ne Zahmetler Çekİyorlar İlgİlİler Ve YÖnertİcİler BİrgÜn Hasta Olarak Polİklİnİklere BaŞvuruda Bulunsunlar.İŞİnİ Tam Olarak Bİlmeyen Temİzlİk Şİrketİ ÇaliŞanlari İle Bu İŞ Olmaz .İnsanlara Bİrazdaha Kiymet Verİlsİn 21 YÜzyilin Ortasindayiz Hİzmet Bagirip Çagirma İle Olmaz Bİraz Daha GÜleryÜz Gelen Hastalara Saygi Ve Sevgİ Olursa Orda Sirada Beklemek İnsanlara Zor Gelmez Sİstemİn Tekrar Kontrol Edİlmesİ Lazim KiŞ GÜnÜ Gİdİyoruz Cocuk Polİklİnİgİne İnanirmisiniz Buz Gİbİ Korİdorlar Kalorİferler Yanmiyor GÖrevlİlere NİÇİn Yanmadigini Sordugumuzda Bİze DİleÇÇe Kutusunu GÖsterİyorlar BÖyle BİrŞey Olabİlİrmİ Ben Çocugumla Gİdİyorum Muayene Olmak İÇİn 4 -5 Saat Bekleyecegİm Korİdorda Sogukta Hasta Olmasam Bİle Kontrole GİttİĞİm Hastanede Hasta Olup Eve Gerİ DÖnecek Kabullenecek BİrŞey Deyİl Yetkİlİlere UlaŞmak Ayri Bİr Sorun . Eeeeee Ne Yapalim Bu Şartlarda İyİmİ Dİyelİm Sİz Ne Dersİnİzzzzzzzzzzzzzzz??????
çök mükelmel avrupa standartları bile solladık ve artık sağlık karnesini bile götürmüyoruz kimligimiz yeter.......
doktorun muayenehanesine gitmezsen baştan savma bir muayene yapıp (göz ucuyla bakıp) alışılageldik belli başlı birkaç ilaç yazıp yolluyorlar.
helede ameliyat işi varsa dünyanın parasını istiyorlar bıçak parası gibi mazeretler uyduruyorlar.
kardeşim hastaneye gitmekten korkuyorum açıkcası sabahın 6'sında 7'sinde hala gidip kuyruğa girip sıra bekliyoruz...bunun neresi iyi...sorarım size