Haklisnz ArkadaŞlar
Printable View
Haklisnz ArkadaŞlar
Yahu arkadalar ben hem bizleri hemde firmaları anlayabiliyorum. Şimdi 1 şifre kırmak suç bu açıdan firma benim cihazım şifre kırıyor diyemez ve benb yazılım veriyorum diyemez. Diğer taraftan en masul şekliyle tv8 fox vb türk kanlları şifreleri belli şekilde futbol yayınları yapıyor. bunlarıda hiç yazılım olmadığı için izleyemiyoruz. bu açıdan biz şanslıyız. Fakat insanlarda eğer biri yazılım desteği verip insanşların şifreli yayınları izlemesini sağıyorsa ve diğeri sağlamıyorsa o zaman seçme hakkı alıcıya aittir ve zarar ettiğinde firma ağlamamalaı. Ben sunny at 9050 ci mr cihaz aldım aldığıma bin pişmanım ne yazılım var bişey birde gömülü modülü var 3 kere mesaj attım firmaya her seferinde içindeki modül için farklı bir i,sim verdiler ilkinde conax dediler sonra matrix sonra magic acaba hangisi. yakında kafayı sıyırcam açcam içini bakcam ve adamlar içinde hangi modul varsa yazıp söylicem onlarda bilsin. Benim tavsiyem sunny ve taplin almayın yumatu veya next alın.
benim bu üçüncü sunny alışım. kızdım iki tanesini kırdım yumrukla. bunu kıracaksam niye dördücüyü alarak şey edilelimki.... bundan sonra sunny mi aslaaaaaaaaaaa.... şifre kırılmasına karşı olan arkadaşlara da saygı duyarım, ancak bu sadece Türküyede olmuyor ki... elektronik her gün değişerek gelişen bir sektördür. bakın Nokia'ya... senelerdir telleri satılıyor ama her defasında bir özellik eklenerek çıkarılıyor piyasaya... kimsenin de tepkisi yok.... çünkü yazılımlarını da veriyorlar.... yaşasın insanlara hükmetmeyen teknoloji....
arkadaşlar dün sunny firmasının takvim gazetesinde tam sayfa servis ilkelerimiz diye bir ilanı vardı.inanın okurken sinirden gazeteyi yırtacaktım.ne demişler biliyor musunuz:sunny ve woon(yeni bilgisayar markaları)cihazları ilk alındığı günkü özellik ve rahatlıkta kullanmak...
e pes artık şimdi mail atacağım sunny e hangi yüzle verdiniz bu ilanı diye
selamlar üstadlar streama tps auto gelmiş peki normallere yok mu tps yazılım 12.c1.a5 sadece stream de mi çözer?
kusura bakmayın ben anlatımda yanlış yazdım galiba şöyle söyleyeyim iki cihaz var bende biri sunny diğeri kaon kaon da ki stream menülü sunny deki ise değil stream menüsüzler de auto yapar mı tpsleri.teşekürler