rl 100 csx lere yükleme pcden yükleme yapabilmek için rs 232 lerde hangi özellik ler olması gerekiyor bende var ama beceremedim lütfen yardım.teşekkürler
Printable View
rl 100 csx lere yükleme pcden yükleme yapabilmek için rs 232 lerde hangi özellik ler olması gerekiyor bende var ama beceremedim lütfen yardım.teşekkürler
arkadaşlar bende rl 100 csx var son yazılım bir işe yaramıyor diye 3.17yazılımı attım oda birşey açmadı uydudan *** güncellemesi yapayım dedim ama 3.17 attığım için o da yanıt vermedi .sizin cihazlarda böylemi yoksa poroblem bendemi.uydudan yine bu sefer 3.33 atıca *** güncellemesi yapıyor ama boş ben hotbrt den hiç şifreli kanal izleyemiyorum .formdada *** yok .yeni *** bulabilirmiyim arkadaşlar.
Hotbird uydusunda emu ile açılan kanal kalmadı sanırım.Thor uydusunda emu ile açılan kanal sayısı çok fazla.İmkanın varsa çanağı thora çevir derim.
bendede br1000xftausebeli var yazılım yüklüyo fakat şifreleri açmıyo surüs dısında ve de varsa yeni uydudan yükleme yaazılımını varsa tşk
ARKADAŞIM CİHAZI NERDEN ALDIYSAN ORADAN ANA YAZILIMI ATTIRAlıntı:
YA DA BULUNDUĞUN İLDEKİ TEKNİK SERVİSE ANA YAZILIMI ATTIR
BAŞKA ÇAREN YOKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
redlıne kazığıo yedik be DOKUZ SEKİZ üstam multibox çıkardı yazılım verme z yazılım çıksa onuda vermez multivizyonda aynı kazıkori adamlar.
Redline 18500 modelinde trt yi nasıl izlerim arkadaşlar....
end index...
provider name...
ca system added...
arkadaşlar REDLİNE 18500 bis bölümünde bu haneler var...trt için nasıl girilmesi gerekiyor...