ilgin için teşşekür ederim Baldemir usta
Printable View
ilgin için teşşekür ederim Baldemir usta
Paylaşım için Teşekkürler
slm gaziantep 160 cm canakla 11785-28000 kalite 100 canak motorlu bende motorlu canak ustası ama 15 kanaldan başka aldırmadım çanak ayarlarından oynarsam uydu dizlimi gidiyor o zaman diyer uydular astra hotbirt sürüs eutsat 3 arpsat nilsat türksat gidiyor bence gaziantep doğuda olduğu için bunu kadar büyük canakla almıyorsa diyer arkadaşlarım hiç uğraşmasın derim motrlu canak kulanan varsa sürüs odaklı apartla 2 lnb sorun 160 cm canakla çözülür
merhaba arkadaşlar bende bu thor uydusuna geçmek istiyorum fakat 5 saat ugraştım bulamadım bilgisayardan skystar2 kartla ve satfinder uydu bulucu sinyal bulucu programla tarayarak bulmaya çalıştım fakat hotbırd den geçiş yapamadım thor'a , sirus uydusunu buldum :D pc den tarayarak fakat thor u bulamadım şimdi arkadaşlar şunu tam bi sölerseniz son bi kez çıkıp ayarlıcam sirus uydusunu buluyorum çanağı çevirerek sirüsü bulduktan sonra ne yapmam lazım , ayrıca hotbird den çevirirken az sağa azda aşagı deniyor fakat bunları santim olarak söleseniz çok iyi olucak thor için ve hangi frekansla taratmam lazım hiç bi sinyal alamadım :( yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim ii çalışmalar
Thoru ayarlamak için ilk önce (11785 H 28000 5/6 ) frekansından çanak antenini hotbirtden sağa biraz aşağıya doğru yavaş yavaş ayarlamaları gerekmektedir LNB'yi saat 5:30 yönüne alarak yukarıda vermiş olduğum frekansı uydu alıcısına girerek Uydu Antenini yavaş yavaş sağa (batıya) doğru çeviriyoruzAlıntı:
Thor uydusunda en güçlü sinyal 11785 H 28000 5/6 en zayıf sinyal ise digi tv paketine ait 12723 H 27500 3/4 frekansıdır.
Sinyal alınmaya başlandıgında bunda sinyal yakalandıgı an olay bitmiştir.
Digi Tv paketini ayarlamış olursunuz.
slm. kocaeli gebzeden thor uydusunu seyretmek mümkünmü acaba..? eğer mümkünse kaçlık çanak gerekir? teşekkürler
forumun bazı bölümlerine neden giremiyorum?bu konu çözülürse çok iyi olacak.Teşekkürler
balıkesire 90lıkla çok rahat alınıyo terazta