doğru ve mantıklı söz diye buna denir:45:
Printable View
bence tartışmanın bir anlamı yok... zaten bu şirketler paranın gözüne vurabilmek için kurulmuştur temelde... hele hele söz konusu Aydın Doğan'ın şirketiyse...:) hiç imzalatılan sözleşmelerin o pire kadar ufak yazılan kısımlarını okudunuz mu? isteseler bu gün yayınlarını durdururlar da kimse dava açamaz. çünkü o ufacık yazılarda"her türlü değişiklik hakkı" yayıncı kuruluşa veriliyor. benim gibi almayın rahat edin. "Ne Şam'ın şekeri, Nne Arap'ın yüzü" hesabı... :):):)
ne bekliyordunuz bedavamı olacaktı ben bunun böyle olacağını çok önceden söyledim arkadaşlarıma inanmadılar şimdi kandırıldık diyorlar
kısa ve öz doğan medyanın hiçbirşeyini istemem bikere dilim yandı smile adsl den bidahamı artık kanallarınıda seyretmiyorum düzanbaz herifler aman uzak durun kanınızı emerler
şuana kadar çok göruştum ama raslamadım
Zaten kandıracağını düşündüğüm için almadım.Keşke hiç bir tüketici almasaydı da ellerinde kalsaydı
kandırdı.ilk başta herkes alsın die ücretsiz die reklamlar yaptı ama aradan zamn geçince o da digitürk gibi paralı olmaya başladı
Ya arkadaşlar, millet olarak kandırılmaya ne kadar da teşne bir milletiz. Hayret doğrusu. Kazılmış bir çukur görsek, hazır mezar diye içine yatıyoruz. Ondan sonrada hep birlikte ağlaşıyoruz. Yazılanları baştan sona okudum, yüzde 90 kandırıldık diyor. Yukarıda birçok arkadaşın dediği gibi, böyle platforumlar babalarının hayrına kanal izlettirecek değiller ya! Adamlar o kadar yatırım yapmışlar, tabi ki para kazanmak için. Haa kullanıcı olarak sizlerde her verilen söze inanmayın olsun bitsin.
Saygılar.
iyiki almadım dogan grubu 3 kagıt yapıyor....DİGİTÜRK en iyisi.
evet arkadaslar uydu işini gerek satıcı gerek kurucu olarak d-smartı tavsiye etmıyorum.yukardakı arkaslara aynen katılıyorum.ben musterımı uyarıyorum bazı mac hastası arkadaslar maclar bedava dıye cullanıyorlar cıhaza ileride görürler sımdıden 10kontoru 12 15 ytl satılıyor adam sıze bedava ızletmeyecek macları .. bıde arkaslar sıstem tam oturmadı cıhazlar serı ılerı gerı yapınca hemen kılıtlenıyor ısı anlayan duzeltıyor ya anlamayan hele benım gıbı asabının bırıyse camdan atar cıhazı BEN TAVSIYE ETMIYORUM D-SMARTI PARASINI CÖPE ATMAK ISTEYEN OLAN ALIR