merhaba arkadaşlar hepinize günaydın benim bir sorunum var ben sunny 7011 cihaza sirius yazılımı attım şifrelerinide güncelledim fakat huslerr açılmıyor bunun hakkında parlak bifikri olan arkadaşım var bana yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler
merhaba arkadaşlar hepinize günaydın benim bir sorunum var ben sunny 7011 cihaza sirius yazılımı attım şifrelerinide güncelledim fakat huslerr açılmıyor bunun hakkında parlak bifikri olan arkadaşım var bana yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler
sunny lerde ntv spor açıkmı bilen varmı tşkler.
teşekkürler
:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:Alıntı:
selam yenı yazılım varmı doslar sunny 7011 yumatu mx plus dıgıcag 6010 dcı selamlar:angry8::angry8::angry8::angry8::angry8::angry8::angry8::angry8: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
çok teşekkür
teşekkürler arkadaşım
selamınaleyküm arkadaşlar bende sunny 7010dcı cihaz var normal AV kanalından izlerken aralıklı olarak sanki AV kanalından çıkıp tekrar giriyo gibi oluyo saniyesinde normale dönüyor tv.tv'ye başka sunny 7011 cihaz taktım acaba AV simi kesiyo diye normal çalışıyo.sorun sizce ne olabilir yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkür ederim...
arkadaşlar yokmu bir fikri olan yardım edin lüfen....